Incepe ziua in forta! Exercitii pilates simple pentru dimineata

Exercitiile fizice pe langa faptul ca ne ajuta sa slabim sau sa ne mentinem greutatea, au un rol important pentru starea noastra de spirit si pentru starea generala de sanatate.

Avem o viata agitata si nu ne mai gasim timp suficient pentru noi, este o problema generala peste care trebuie sa incercam sa trecem, stiu ca suna imposibil, dar stresul cotidian ne oboseste atat fizic cat si psihic, uitam sa ne bucuram de viata si de familia noastra.

Am gasit acum o luna un video cu exercitii pentru dimineata, trebuie sa recunosc ca sunt destul de lenesa si morocanoasa dimineata, dar aceste exercitii le poti face si in somn. Sunt exercitii pilates pentru cresterea mobilitatii, perfecte daca ai un job la birou.

Este de preferat sa faci exercitiile in pat sau pe o saltea de fitness, gasesti in supermarket diverse modele, nu ai nevoie de accesorii suplimentare.

Vei simti inca din primele zile efectele pozitive, spate mai relaxat, reducerea durerilor de spate, doar daca sunt cauzate de postura, nu de boli sau alte anomalii, picioare mai ferme, in plus te vei simti mai bine si te vei ridica mai repede din pat.

[kkytv id=”GLKIuITKj-A” width=”width”]

Distribuie:

Lasă un răspuns