Laminare gene si spancene

Una dintre cele mai populare proceduri în anul curent, laminarea genelor, poate fi numită drept alternativa extensiilor de gene. Vom încerca să prezentăm cele mai importante nuanțe ale acestei proceduri întrebate printre cliente, dar și să arătăm diferența dintre tehnicile de laminare gene, botox sau bioondulare.

Ce Înseamnă Laminare De Gene?

Laminarea genelor este prelungirea, curbarea și îngroșarea genelor naturale cu ajutorul unor compoziții speciale, care permit iubitoarelor de frumos economisirea timpului pentru machiaj, asta deoarece efectul de laminare oferă senzația aplicării unui strat de rimel pe gene. Genele devin mai lungi, mai flexibile, cu o culoare ideală și, în același timp, absolut naturale, conturând într-un mod subtil forma ochilor.

Cum Se Face Procedura De Laminare A Genelor?

Laminarea genelor este o procedură cosmetică complexă, care se realizează în mai multe etape.

În primul rând, genele trebuie să fie curățate de produsele cosmetice și să fie degresate cu o soluție specială.

Acest lucru va permite preparatelor să intre mai bine în firul de păr. Pe pielea din jurul ochilor trebuie aplicată o cremă specială care o va înmuia şi o va pregăti de procedură.

Apoi, este selectată forma de care depinde tipul de curbură pe care o vom avea în final. În acest caz, trebuie să vă ghidați nu doar după propriile preferințe, dar și după lungimea naturală a genelor.

Etapa cea mai importantă – poziționarea și fixarea genelor.

Genele trebuie să fie bine întinse, separate de la rădăcini până la vârfuri, paralele una cu cealaltă. Numai în acest caz rezultatul va fi unul frumos, iar genele vor arăta de milioane.

În a treia etapă, meșterul aplică consecutiv compușii chimici.

Prima compoziție acționează asupra keratinei din structura genelor pentru a putea forma curbura dorită.

A doua compoziție neutralizează acțiunea primei, fixând curbarea. Între prima și a doua compoziție se pot aplica componente de îngrijire.

Următoarea etapă este colorarea genelor.

În funcție de tipul procedurii, la această etapă se aplică al treilea compus chimic – botox, keratină sau ulei nutritiv.

La sfârșitul procedurii, meșterul trebuie să curățe bine pleoapa și spațiul dintre gene, pentru a evita reacțiile alergice.

Toată procedura durează în jur de o oră.

Ca tot vine iarna ai aici cateva sfaturi de ingrijire a tenului in sezonul rece.

Argumente Pro Și Contra. Este Laminarea Genelor Dăunătoare?

Dacă laminarea genelor este efectuată de un meșter calificat, procedura nu poate fi dăunătoare. Dimpotrivă, laminarea este sigură și chiar utilă într-o oarecare măsură.

Laminarea genelor hrăneşte genele, le face mai sănătoase, iar după această procedură firele de păr nu cad şi nu îşi schimbă forma după somn.

Keratina și uleiurile din compoziție întăresc firele, părul fiind acoperit cu o peliculă subțire care îl protejează de influențele externe ale mediului.

Cu toate acestea, înainte de a face procedura de laminare, ar fi bine să vă consultaţi cu un specialist. Chiar dacă sunt puține, contraindicații totuși există. Dacă aveţi probleme cu ochii sau sunteţi alergică la unele componente ale produselor de laminare, ar fi bine să renunţaţi la metoda dată. De asemenea, laminarea este contraindicată în sarcină și alăptare, când efectul laminării ar putea fi imprevizibil din cauza schimbării hormonilor mamei.

Care este prețul pentru laminare gene?

Costul laminării genelor depinde de nivelul salonului de frumusețe, calificările meșterului și calitatea materialelor folosite.

Prețul serviciului, de obicei, începe de la 200-250 lei în saloane, însă este mult mai mic dacă optați pentru procedura făcută la domiciliul meșterului.

Cât timp se menține efectul laminării?

Efectul laminării durează în mediu 1,5 lună, în dependență de viteza individuală de creștere a genelor. Țineți minte că genele Dvs. naturale oricum se restructurează complet timp de 3 luni.

Genele laminate pot fi vopsite?

Pe masură ce cresc genele, rezultatul laminării desigur treptat trece. Așa că puteți aplica rimel fără nici o problemă.

Cum îngrijiți genele laminate?

Genele laminate nu necesită o îngrijire specială. Puteți vizita sauna, puteți dormi pe abdomen, puteți înota în mare și la piscină, puteți aplica soluţii de îngrijire a ochilor, puteți purta lentile etc.

Singura restricție este să nu umeziți genele în decurs de 24 de ore după laminare, deoarece restaurarea completă are loc în aproximativ două zile.

Care este diferența dintre bioondulare și laminare?

Pentru laminarea genelor sunt utilizate nutrienți precum keratină, pigmenți de colorare și alte componente de îngrijire.

Metoda de bioondulare este mai agresivă. Mai mult, aceasta nu vopsește genele în nuanța neagră, ci, dimpotrivă, le poate lumina ușor.

În schimb, costul pentru bioondulare este cu 30-50% mai mic decât pentru laminare.

Care este diferența dintre botox și laminare?

Botoxul este un tratament suplimentar pentru îngroșarea părului datorită keratinei și colagenului din compoziție. Acesta poate fi combinat cu bioondularea sau laminarea pentru a obține efectul maxim. Costul în acest caz crește cu 20-30%.

Care procedură este mai efectivă – laminara sau extensia genelor?

Atât laminarea, cât și extensia sunt potrivite pentru orice tip de gene – lungi sau scurte, groase sau rare.

Diferența dintre laminare și extensie este foarte simplă: dacă în timpul extensiei se lipesc fire adiționale, atunci pentru laminare sunt suficienți compușii chimici care conferă volumul și lungimea.

În consecință, prin laminare capeți un efect natural, „genele mele, doar că mai frumoase”, iar prin extensie poți să „adăugi un pic de dramă”.

De asemenea, după extensia genelor, fetele trebuie să respecte anumite reguli: să nu doarmă cu „fața în pernă”, să nu aplice uleiuri cosmetice pe pielea din jurul ochilor, să nu se ducă la saună și la piscină. Laminarea nu are astfel de contraindicații.

Mai vin cu o recomandare, in materie de produse folosite cat si de unde ai putea invata cum sa profesezi si tu in acest domeniu:

-Kit-ul si produsele celor de la inLei, sunt unele de top. Am avut deosebita placere de a o cunoaste personal pe Gabriela Luntraru, trainer in domeniul Laminarii cat si in domeniul Genelor fir cu fir. Poti orinacd sa te reprofilezi si sa faci ce iti place, trebuie doar sa iti urmezi pasiunea, aici ai lista traineri-lor inLei din tara. Mult Succes!

Distribuie:

Lasă un răspuns