Pregatiri de nunta

invitatii de nunta

In zilele de vara incercam care cum putem sa ne adapostim de canicula si sa ne ferim de radiatiile UV, sau cel putin astea ar trebui sa fie grijile noastre de acum incolo, daca pana in prezent nu am ajuns sa fim constienti de pericolele la care ne expunem atunci cand iesim din casa mai ales in amiaza mare. Totusi, viata continua, ca e vara, ca e iarna, asa ca trebuie sa ne indeplinimi obligatiile si sa nu uitam de responsabilitatile noastre, cum ar fi plata facturilor petru utilitati.

Bineinteles, nu e deloc placut sa stai la cozi interminabile si sa simti sudoarea cum se prelinge pe tine si sa mai si stai cot la cot cu ceilalti cetateni responsabili, ba mai mult simtindu-le in imediata apropiere si transpiratia lor, dar, daca nu va convine, stiti cu totii alternativa platilor online. Uite asa, v-am scapat de o grija, dar ce va faceti daca printre facturi si celelalte documente de care se pare ca ati uitat sau ati vrut sa uitati, gasiti, sa zicem, o invitatie la botez ?! Sa nu mai amintim de “norocosii” care gaseasc in modul acesta doua sau mai multe invitatii nunta, caci suficienta e amaraciunea lor. Ha ha! Daca nepasta a nimeri direct in cutia dvs. postala, brusc ritmul cardiac vi s-a accelerat si cardul deja vrea sa fuga din portofel, sa nu ajungeti la el. Ei bine, nu prea aveti incotro, mai ales ca la inceput va spuneam despre responsabilitati, care pot fi chiar si morale, asa cum este confirmarea prezentei la o nunta.

Inca nu s-a terminat vara, deci aveti grija ce planuri de vacanta mai faceti, caci nuntile inca se pot anunta, daca nu in intervalul imediat urmator, atunci si pentru toamna, asa ca potoliti-va spiritul aventurier si luati la modul cel mai serios daca intr-adevar va permiteti sau nu o vacanta, caci ar fi pacat sa pierdeti o relatie de prietenie din cauza c-ati ales o vancata in detrimentul unei nunti.

Distribuie:

Lasă un răspuns