Top 3 criterii dupa care sa te ghidezi atunci cand alegi firma de curatenie pentru casa ta

Activitatile casnice sunt adesea atribuite mamelor sau sotiilor. Curatenia este una dintre aceste sarcini si, de cele mai multe ori, poate dura ore in sir. Pentru a castiga mai mult timp liber petrecut cu familia, poti alege o firma de curatenie care sa se ocupe de ordinea din casa ta. Insa, inainte de a te grabi sa faci o alegere, trebuie sa ai in vedere cel putin 3 criterii dupa care sa te ghidezi.

Iata care sunt cele mai importante 3 aspecte de care ar trebui sa tii cont!

Ce includ pachetele pe care firma de curatenie le pune la dispozite

Pachetele pe care firma de curatenie Dustbusters ti le pune la dispozitie sunt cele mai importante. Dupa ce le-ai studiat cu atentie, ai observat ce servicii includ si care sunt preturile, iti poti da seama daca merita sa apelezi la ea. Atentie! Daca pachetele ti se par prea ieftine in comparatie cu multitudinea de servicii pe care le ofera, inseamna ca serviciile nu sunt de calitate. O firma de curatenie ideala are preturi moderate, pachete multumitoare si servicii de calitate, iar la final tu te vei bucura de rezultatul asteptat.

Echipamentele pe care firma le foloseste

Nu ti-ar placea sa platesti o suma de bani importanta si sa vezi ca firma de curatenie se prezinta in casa tu cu cele mai ieftine echipamente, nu-i asa? De aceea, trebuie sa fii foarte atenta la acest aspect. Inainte de a face alegerea, citeste despre echipamentele pe care le folosesc si despre ce spun clientii anteriori. Cu cat echipamentele sunt mai profesionale si mai noi pe piata, cu atat casa ta va arata mai curata, iar timpul pe care firma il va petrece in caminul tau va fi mai scurt.

Personalul firmei de curatenie

Cand va ganditi la o firma de curatenie, nu priviti doar din punctul de vedere al clientului care mizeaza doar pe calitatea serviciilor si atat. Inainte de toate, trebuie sa va asigurati ca personalul este instruit, motivat si ofera incredere. Cu totii ne dorim locuinte curate si ingrijite pentru o lunga perioada de timp, dar o  alegere superficiala  a personalului te poate costa mult!  De ce? Pentru ca firmele de curatenie care nu au o politica de garantie nu vor raspunde pentru eventualele pagube provocate.

Alte benficii

Este important sa stim ca sunt si firme de curatenie care pot atinge idealul. Asadar, o firma din Bucuresti, singura din Romania, de altfel, a pus siguranta clientilor in prim plan si le ofera posibilitate de monitorizare video. Nu trebuie sa pierzi timp stand sa supraveghezi personalul. Poti folosi totul in favoarea ta, te poti delecta cu o plimbare placuta prin parc, poti petrece timp cu familia sau pur si simplu, iti poti continua rutina zilnica la job.  Totul in timp ce arunci un ochi pe telefon si vezi live ce se intampla in propria ta locuinta.

Din pacate, cei mai multi dintre noi traim ”pe repede inainte”, iar preocuparea noastra principala trebuie sa fie aceea de a eficientiza lucrurile, de a castiga timp si de a-l investi in lucruri care conteaza cu adevarat. Este foarte important sa stim cum sa profitam de zilele libere, si asa prea putine…

Distribuie:

Lasă un răspuns