Buchetul de mireasa – natural sau artificial?

Buchetul de mireasa

Nunta este intotdeauna prilej de bucurie si emotii. Ne pregatim ziua perfecta pana in cele mai mici detalii, ca sa putem avea nunta pe care am visat-o mereu. Organizarea nu este intotdeauna usoara. Necesita timp, bani, implicare, dar rezultatele sunt pe masura.

Astazi, vreau sa vorbim despre buchetul miresei, unul din cele mai importante accesorii pentru o mireasa, in ziua nuntii. Multe mirese cauta mult timp un buchet sa le fie pe plac, poate mai mult decat cauta rochia sau pantofii.

 

Buchetul miresei este cel mai important accesoriu

Ca e cu trandafiri sau bujori, cale sau crini, natural sau artificial, buchetul este extrem de important si trebuie sa reflecte personalitatea si gusturile miresei.

A fost o perioada in care erau la moda buchetele din flori artificiale. Mai apoi, toata lumea isi facea buchet din trandarifi, de preferat rosii. Treptat, buchetele de mireasa au inceput sa fie mai diversificate, mai speciale, unele fiind adevarate opere de arta.

De cativa ani, am observat ca lumea incepe sa opteze din nou pentru buchetul de mireasa artificial. Insa, nu mai sunt florile acelea din plastic, urate, care formau inainte buchetele. Exista buchete din flori de hartie, exista flori artificiale care arata exact ca cele naturale.

Un plus la buchetul de mireasa din flori artificiale este ca il poti pastra intact, sa arate exact la fel si peste ani si ani. Insa, acum se pot conserva si buchetele din flori naturale, din care se pot face niste tablouri de toata frumusetea.

Eu una prefer buchetul de mireasa din flori naturale. Pentru mine, buchetul de mireasa ideal nu este din trandafiri, ci din margarete sau bujori, lalele sau lacramioare. Ceva simplu si de efect, diferit fata de clasicul buchet de mireasa din trandafiri rosii.

Pana la urma, tine de gusturi si de visul fiecarei mirese. Daca ei ii plac florile artificiale, atunci buchetul perfect pentru ea e facut din astfel de flori. Daca ii plac trandafirii, la fel.

Voi ce preferati? Buchetul de mireasa din flori naturale sau artificiale?

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *