Mici secrete in mentinerea armoniei in viata de cuplu

Nu de putine ori se intampla ca orice cuplu sa treaca prin momente nu tocmai placute, momente care, aparent, par a nu avea o solutie de viitor. Certuri frecvente, probleme intime, probleme financiare sau accese de gelozie, toate acestea pot reprezenta adevarate piedici in buna desfasurare a unei vieti in doi. Cu toate ca pesimismul se afla de multe ori la putere, trebuie tinut cont de faptul ca, orice obstacol intalnit poate avea o rezolvare.

Cea mai des intalnita problema sta in certurile dese, care nu duc decat la o serie de neplaceri si neintelegeri. O prima solutie in rezolvarea acestor inconveniente sta in puterea si importanta dialogului. Principalul sfat in evitarea certurilor dese si fara nici un rezultat il reprezinta comunicarea, caracterizata prin evitarea monologurilor si inlocuirea acestora cu un dialog civilizat, in care un partener il asculta pe celalalt, il aude, il vede si ii impartaseste nemultumirile. Rezultatul va fi, cu siguranta, unul pozitiv si de lunga durata, cu efecte benefice asupra vietii in cuplu.

In ceea ce priveste gelozia, se spune ca aceasta poate fi acceptata, insa pana la un anumit punct. Total firesc in viata de cuplu, termenul de “gelozie” poate fi tratat cu seriozitate sau lasat sa treaca de la sine. Cu toate acestea, prea multe sentimente nesigure, neincredere, teama, si, pana la urma, dovada de imaturitate, pot duce la sfarsitul unei relatii.
Pentru ca totul sa decurga cat mai natural si in armonie, nu trebuie uitate gesturile, o parte extrem de importanta in mentinerea relatiei. Dovezile de afectiune joaca un rol important in asigurarea partenerului, care va primi confirmarea sentimentului de incredere si caldura sufleteasca. Secretul unei vieti de cuplu fericite, consta, in primul rand, in fiecare zambet si cuvant, atingeri, gesturi firesti intr-o relatie de iubire.

trucuri pentru o relatie perfecta

Distribuie:

Lasă un răspuns