Caldura placuta pentru picioarele tale

Mai avem un pic si se incalzeste vremea, dar ce facem pana atunci, mai ales daca la locul de munca incalzirea centrala nu face fata si este racoare toata ziua.
Incalzitoare pentru picioare, o noua varianta interesanta pentru a te incalzi mai repede si pentru a nu-ti pune in pericol sanatatea. Acestea se incalzesc foarte repede si raman la o temperatura constanta, pe care o setati dumneavoastra, aceasta poate fi intre 30o- 36oC, eliminand riscul de arsuri sau alte incidente datorate caldurii prea ridicate.
covor pentru incalzirea picioarelorAcest sistem de incalzire ofera caldura si confort datorita temperaturii constante eliminata de acesta.
Sistemul este economic ,pentru o utilizare de 8 ore/zi, 5 zile pe saptamana are un consum de 9 lei/luna, acesta poate fi montat pe perete sau pe un suport individual.
Trebuie sa mentionez cateva dintre cele mai importante avantaje ale incalzitoarelor pentru picioare:
– Pot fi folosite in orice spatiu
– Termostatul scade riscul de aparitia a unui incendiu
– Au un design modern
– Sunt usor de instalat
– Consum redus de energie electrica
– Elimina o caldura placuta
– Nu folosesc ventilatoare pentru eliminarea caldurii
– Usor de folosit, temperatura se poate regla printr-o simpla apasare de buton
Incalzitoarele de picioare sunt realizate dintr-un material compozit cu caracteristici foarte bune pentru transferul caldurii, in care sunt inserate diverse elemente minerale decorative. Stratul de jos este un bun izolator termic, astfel inca energia calorica va fi degajata numai catre noi si nu va fi eliminata spre podea.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns