Cele mai bune tablete la momentul actual

Tehnologia evolueaza, si daca nu vreti sa fiti depasiti de evenimente este indicat sa inlocuiti vechiul laptop sau poate vechiul sistem desktop cu o tableta. In fuctie de bugetul alocat si de specificatii oferta este variata. Mai jos gasiti o selectie de tablete care se lauda a fi in top la momentul actual.

1. In top chiar si dupa atatia ani se mentine tableta celor de la Apple Ipad.  Este cea mai populara tableta la ora actuala cu nenumarate aplicatii si multi clienti multumiti. Noile modele de Ipad se impart in modelul standard de dimensiunea unui notepad si noul Ipad Mini pentru portabilitate. Sigurul dezavantaj din puctul meu de vedere al acestei tablete este lipsa unei tastaturi, dar daca esti obisnuit cu ecranele tactile sunt sigura ca puteti depasi aceasta problema.

2.  Kindle Fire HD – renumit pentru e-book read-ere, Kindle reuseste sa aduca inovatie si pe piata tabletelor. Avand un pret foarte competitiv Kindle Fire HD, este ideala pentru iubitorii de lectura, avand o foarte buna redare grafica si audio. Unul din dezavantajele aceste tablete este numarul limitat de aplicatii disponibile, cel putin comparativ cu cele din Apple store.

3. Microsoft Surface: reprezinta cam cea mai buna tableta pe care o puteti achizitiona la momentul actual fiind mai simplu spus un laptop sub forma de tableta. Ce e drept pretul piperat va reflecta acest lucru. Marele avantaj este reprezentat de prezenta unei tastaturi detasabile. Un alt atu care ar trebui sa mai compenseze din pret este compatibilitatea cu sistemul Windows care va face mai usor transferul de informatii de pe computer

4. Google Nexus 7 – este o tableta inca populara cu toate ca este pe piata de mai mult timp. Este foarte usor de folosit datorita sistemului android instalat, cu care probabil esti obisnuit de la telefonul mobil. Desi vei avea acces la mai putine aplicatii ca in cazul iPad-ului, totusi varietatea de pe Google Play este destul de mare.

Distribuie:

Lasă un răspuns