Cum alegeti firma de curatenie?

Cu totii ne dorim sa avem un camin mereu curat, locul unde toate sunt la locul lor si acolo unde ne simtim cu adevarat relaxati.

Intr-un mediu in care ne petrecem foarte mult timp la munca, curatenia casei poate sa fie in cele mai multe cazuri o provocare pe care incercam sa o evitam.

Pentru aceste cazuri recomandam sa apelati la o firma specializata care cunoaste in detaliu ce solutii de curatare se folosesc pentru anumite suprafete, acest lucru va poate feri de foarte multe probleme.

Dar ca in orice domeniu de activitate trebuie sa tinem cont de anumiti factori in momentul cand ne decidem cu ce firma de curatenie urmeaza sa colaboram:

1. Identificarea zonei vs. cat de grava este situatia, trebuie sa identificam daca ne dorim o curatare si igienizare generala sau o curatenie doar in anumite camere, aceste informatii va ajuta firma de curatenie sa faca o oferta orientativa de timp si costuri.

2. Verificarea firmei si recomandari, daca au un portofoliu la vedere putem verifica daca este o firma serioasa cu care sa colaboram, in contract trebuie specificat cazul anumitor nemultumiri privind calitatea serviciilor prestate si daca o sa apara acest caz rezolvarea acestor probleme. De asemenea trebuie sa verificam pe internet daca exista vreun feedback despre firma cu care intentionam sa colaboram.

3. Alegeti firmele care lucreaza in functie de suprafata (la mp) si nu lucrati cu firmele care au un tarif per ora, motivul este foarte usor de inteles, fiecare om lucreaza in ritmuri diferite.

4. Verificati ce produse de curatare folosesc, sunt situatii in care compusii chimici din substantele de curatare pot dauna foarte mult copiilor, animalelor sau celor care au alergii.

5. Cereti mai multe oferte, este bine sa ai mai multe puncte de vedere pentru firmele care presteaza servicii de curatenie, puteti afla informatii importante si de asemenea puteti negocia, mai ales in cazul suprafetelor mari cum ar fi spatiile de birouri, de productie, saune si stranduri, zone si spatii pentru expozitii.

Chiar daca esti o firma cu sute de angajati din Bucuresti sau ai un mic apartament in provincie, trebuie sa fii foarte atent atunci cand alegi firma de curatenie.

firma de curatenie

Distribuie:

2 comments

Lasă un răspuns