Cum sa profiti la maxim de potentialul imprimantei tale

Ok, deci tocmai ai cumparat o imprimanta noua, si vrei sa profiti de potentialul sau la maxim. Atunci e foarte bine ca ai gasit acest articol, deoarece am sa iti spun exact cum sa faci asta – din propria mea experienta! Vei afla la sfarsitul acestui articol cum sa reduci costurile pe nenumarate cartuse de imprimanta si cum sa exploatezi la maximum tusurile din cartusul imprimantei tale!

Bineinteles ca stiu, la randul meu, cum e ca seful de la locul de munca sa iti ceara pagini intregi scrise la calculator si printate exact pe a doua zi. Stiu si ca brusc toata familia are nevoie uneori – si in cele mai neasteptate si nepotrivite momente, taman cand se termina tusul – de copii ale actelor de identitate si, de asemenea mai stiu ca propriul copil vine la tine exact cu o zi inainte de expirarea termenului de la scoala pentru a isi face un portofoliu care, desigur, trebuie sa contina imagini si informatii de pe internet printate si puse in dosar. Asa ca…imprimanta ta este suprasolicitata in astfel de cazuri si tusul se termina exact cand ai mai mare nevoie de el.
 Si atunci…ce e e facut?

 

In primul rand, daca ai o imprimanta si ai unul – sau mai multe – cartuse, foloseste-le! Daca crezi ca prin faptul ca nu le folosesti, acestea se vor pastra mai mult timp, te inseli. Tusul se va usca inauntru. Nici tu nu iti vei satisface nevoile si va fi si o pierdere de bani. Foloseste-le cand ai nevoie si lasa-le sa isi faca treaba – sa iti fie de folos! De asemenea, nu folosi tusul color atunci cand ai nevoie de o printare alb-negru. Desi pare o convenabila economisire a tusului alb-negru, nu este. Cartusul color isi combina o multime de culori pentru a creea negrul, consumandu-se extrem de repede. Foloseste fiecare cartus pentru ce a fost creat, si iti va oferi maximul de potential.

In al doilea rand, alege sa cumperi cartusele de imprimanta online. Atunci cand se termina tusul si vrei sa il inlocuiesti sau sa il reincarci, nu ezita sa apelezi la serviciile online – desi in magazin se face totul pe loc, online ai desigur mai multe modalitati de plata si, cel mai mare avantaj, poti profita din plin de reducerile si ofertele diverselor firme. Uneori, chiar pretul integral online, cu tot cu taxele postale, poate fi mai mic decat cel din magazine, deoarece acestea isi adauga propriile costuri si surplusuri, umfland pretul exagerat.

Iar ca un ultim sfat, si cel mai bun din punctul meu de vedere, apeleaza cu incredere la cartusele reincarcabile HP sau modele similare. In loc sa cumperi de fiecare data alt cartus, care sa se termine la fel de repede, mai bine reincarca-l pe cel vechi. Nu vei mai avea batai de cap nici cu irosirea primelor pagini pentru testele de culoare, sau alte detalii tehnice enervante care itii vor irosi timpul pretios. Exista o multitudine de site-uri online prin care poti sa reincarci cartusul imprimantei tale – orice tip de imprimanta -, la care poti achizitiona o reincarcare de cartus.

Cu reincarcare in loc de inlocuire, eu am economisit mai mult decat jumate, chiar doua treimi din banii pe care ii cheltuiam pe cartusele color+alb negru, ceea ce poate nu pare mult, insa acumulat cu alte mici economii pe care fiecare femeie are mereu grija sa le faca prin casa, este un ajutor binevenit pentru cheltuielile de zi cu zi. Incearca si tu. Tu cat economisesti cu aceasta metoda?

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *