Cum sa te imbraci pentru a inspira profesionalism

Fie ca ne place sau nu sa recunoastem, modul in care ne imbracam conteaza foarte mult pentru a inspira profesionalism. Acest lucru impreuna cu modul in care ne prezentam si felul in care ne facem job-ul poate sa insemne reusita sau esecul nostru pe plan profesional.

Unul lucru care va influenta alegerea tinutei este dress codul pe care fiecare companie ar trebui sa il aiba. Din fericire cu trecerea timpului acesta a devenit mai putin rigid, lasand loc petelor de culoare si unui aspect mai prietenos.

Mai jos sunt cateva sugestii care  sa va ajute in alegerea garderobei pentru munca:

  • In primul rand ar trebui sa inlocuti toate acele haine care fie nu va mai plac sau nu va mai vin cu haine care sa va reprezinte si pe care sa le puteti asorta usor. Incearca sa nu cumperi haine in foarte multe culori, 3 sau 4 culori ar fi suficiente si va vor face viata mai usoara cand va veti trezi tarziu dimineata.
  • Alegerea culorilor potrivite este esentiala intr-o garderoba de munca. Pe langa evitarea culorilor tipatoare este foarte important sa alegeti culori care sa se potriveasca tenului, culorii ochilor sau a parului. Purtarea culorilor potrivite va va face sa aratati mai bine si sa aveti un impact pozitiv asupra oamenilor cu care interactionezi.
  • Incearca nu sa porti prea multe accesorii, acest lucru poate strica tot aspectul la care ai muncit din greu pana acum.
  • Nu este suficient sa fii imbracata impecabil, daca parul tau este o dezordine totala sau ai rimelul intins pe la ochi sigur impresia nu va fi ce a dorita.

Incepe de astazi cu o schimbare de stil si bucurati-va de noua turnura pe care o va lua viata voastra!

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *