De ce să alegi capsule de cafea?

Cu siguranță ai auzit deja de existența capsulelor de cafea, dacă nu le-ai și folosit până acum. Capsulele de cafea au devenit din ce în ce mai populare și tot mai multă lume este în căutarea aparatelor pentru capsule de cafea. În primul rând, este esențial să știi că, în principiu, fiecare aparat de cafea are o compatibilitate cu anumite tipuri de capsule de cafea.

Dar de ce sunt capsulele de cafea atât de populare și de ce ar trebui să alegi capsulele de cafea, în defavoarea cafelei boabe sau a cafelei măcinate? Există câteva motive care îți vor oferi răspunsul la aceste întrebări.

Aroma capsulelor de cafea

În primul rând, aroma este unul dintre motivele pentru care merită să alegi cafeaua capsule. Odată ce o pungă de cafea este deschisă, cafeaua începe să își piardă, treptat, aroma. Deși există numeroase teorii despre cum să păstrezi cafeaua pentru a-i menține aroma pe perioadă îndelungată, niciuna dintre acestea nu este de efect.

În schimb, lucrurile stau diferit în cazul unei capsule de cafea. Asta deoarece într-o capsulă, cafeaua este închisă ermetic. Astfel, este protejată de aer și lumină, adică de principalii factori care distrug aroma cafelei. Astfel, cafeaua se păstrează proaspătă și își menține aroma intactă.

Calitatea

Cafeaua preparată din capsule de cafea iese cremoasă, spumoasă și consistentă. Gustul cafelei se combină perfect cu mirosul irezistibil al acesteia. Astfel, cafeaua preparată din capsule este de o calitate la fel de bună precum cea a unui espresso de calitate pe care îl bei în oraș.

Gustul

Atunci când prepari cafea din boabe sau măcinată, gustul poate diferi de la o ceașcă la alta, în funcție de cum o nimerești. Ei bine, acest lucru nu se întâmplă în cazul cafelei preparate din capsulă.

Asta deoarece cafeaua din capsulă va avea întotdeauna același gust, la fel de bun de fiecare dată.

Varietate

Există o mare varietate de arome și intensități ale cofeinei în cazul capsulelor de cafea. Câteva dintre principalele tipuri de capsule cafea compatibile sau originale, pe care le găsești la Saveo, sunt: Nespresso, Dolce Gusto, A Modo Mio, Illy Iperespresso, Caffitaly, Lavazza Blue, Espresso Point și ESE 44.

Comoditate

Este simplu, rapid și curat să prepari cafea din capsule de cafea. Tot ce trebuie să faci este să adaugi capsula de cafea în aparat, să apeși un buton și să aștepți ca aceasta să fie gata.

De unde să cumperi capsulele de cafea?

Fie că ai deja un aparat de cafea capsule sau îți dorești achiziționarea unuia, trebuie să știi ce și de unde să cumperi. Multă lume consideră că achiziționarea unui aparat cu capsule de cafea nu este recomandată, întrucât capsulele de cafea nu se găsesc la fel de ușor precum cafeaua boabe sau cea măcinată.

Ei bine, poți trece peste această idee, întrucât acum îți este ușor să găsești capsulele de cafea de care ai nevoie, la Saveo. Magazinul online Saveo este specializat în comercializarea capsulelor de cafea, dar și a altor produse din categoria cafea, ceai și gourmet. În plus, importatorul de cafea SAVEO aduce in romania capsulele Il Caffe Italiano și a multe alte tipuri de capsule de cafea.

Distribuie:

Lasă un răspuns