Demolari controlate in interiorul cladirilor

Cand auziti de demolari, probabil primul gand care va vine in minte este o explozie sau imaginea intregii cladiri prabusindu-se la pamant. Desigur, exista si acest tip de demolari, insa uneori, sunt necesare doar demolari controlate in interiorul cladirilor. Aceste demolari de interior lasa structura exterioara a cladirii intacta.

Demolarile interioare au in vedere pereti interiori, corpuri de iluminat, plafoane, tejghele, grinzi, dulapuri, ridicarea podelelor, scoaterea ferestrelor, cazilor si dusurilor si scoaterea izolatiei. Toate acestea au ca scop pregatirea suprafetelor pentru renovare. In necesitatea unor demolari controlate in interiorul cladirilor, este nevoie sa fie respectati cativa pasi.

Demolari controlate in interiorul cladirilor

Demolari controlate in interiorul cladirilor

Pasii de urmat pentru demolari controlate in interiorul cladirilor

Planificarea

Cand vine vorba despre demolari controlate in interiorul cladirilor, prioritara este planificarea. Fiecare demolare este diferita, astfel ca fiecare pas trebuie atent planificat, pentru a asigura siguranta demolarii. In cazul in care demolarea are loc la anumite etaje ale unei cladiri, si nu la toate etajele cladirii, fiecare miscare trebuie planificata cu atentie, pentru a asigura o demolare corecta si desfasurata in siguranta.

Pregatirea

Imediat dupa ce totul este planificat, poate incepe pregatirea. Daca locatia nu este pregatita corespunzator, exista riscul unor raniri grave si daune structurale. Pentru orice demolare controlata in interiorul cladirilor, este necesar ca spatiul sa fie pregatit corespunzator, conform planului.

Ce presupun demolarile interioare

Demolarile interioare pot include diverse lucruri. Printre cele mai frecvente sunt indepartarea gips-cartonului, stalpilor, peretilor de beton, saparea santurilor de podea si inlaturarea placilor. In general, se apeleaza la demolari controlate pentru demontarea oricarei parti din interiorul structurii, care necesita atentie.

De ce sa apelati la o firma specializata pentru demolari controlate?

Daca aveti nevoie de servicii de demolari controlate pentru interiorul cladirilor, este recomandat sa apelati la o firma specializata. In general, demolarile controlate sunt ideale pentru lucrarile de mici dimensiuni, precum cele din interiorul cladirilor sau a unor constructii adiacente altor cladiri.

Demolarile controlate sunt preferabile celor cu pick-hammer-ul, intrucat acestea nu produc vibratii. In general, aceste demolari sunt realizate cu ajutorul diverselor tehnici de ultima generatie, care includ:

  • Robot pentru demolari Brokk 90, comandat de la distanta
  • Piston actionat hidraulic
  • Cleste hidraulic de sfaramare pentru beton armat

Fiecare dintre aceste tehnologii sunt ideale pentru diverse operatiuni de demolare. Ele au avantaje diferite, printre care se numara functionarea silentioasa, manipularea usoara si lipsa creeri de praf. Pe langa aceste avantaje, demolarile controlate in interior nu numai ca nu produc zgomot si vibratii, precum cele realizate cu pick-hammer-ul, dar sunt si mai putin costisitoare. Astfel, demolarile controlate va ofera aceleasi rezultate ca si cele cu pick-hammer-ul, dar cu effort redus si costuri minime. In plus, sunt realizate mult mai rapid si mai eficient.

Daca aveti nevoie de lucrari precum demolari de scari, plansee, ziduri, grinzi din zidarie sau beton armat, stalpi sau parapeti de sprijin sub geamuri, puteti accesa https://www.taierebeton.ro/demolari-controlate.html pentru a beneficia de servicii specializate in domeniu. Compania dispune de personal si tehnica moderna, care ii permite executarea de demolari complexe. Acestea sunt realizate prin combinarea diverselor tipuri de lucrari, precum carotare, taiere, sfaramare si altele.

Distribuie:

Lasă un răspuns