Festivalul International Holistic Celebrarea Inimii

Ce inseamna familia pentru mine? Prima intrebare pe care mi-am pus-o cand am citit comunicatul de presa al acestui eveniment, pentru ca despre asta este vorba in final, despre legatura pe care o creezi, o pastrezi si o dezvolti cu persoanele dragi tie.

Familia are o importanta cruciala in viata noastra, dar din pacate stresul cotidian ne indeparteaza incet incet de lucrurile cu adevarat importante si avem nevoie de ajutor pentru a lasa la o parte problemele care ne afecteaza relatiile, trebuie sa ne intoarcem la natura, la viata frumoasa pe care o putem avea doar in sanul familiei.

Evenimentul este o imbinare interesanta de sfaturi pentru o viata mai sanatatoasa, parenting, muzica si dans, pentru parintii care isi doresc sa fie mai informati si sa aiba o viata de familie armonioasa.

Pe parcursul celor doua zile va veti bucura de cateva seminarii interesante adresate viitoarelor mamici despre avantajele nasterii naturale, cateva ore in care vei fi mai pregatita pentru a intampina fara frica acest eveniment special din viata ta.

Sambata, 29 iunie, va recomand cu drag sa ajungeti la workshop-ul „Creşterea conştientă a copiilor: Opţiuni conştiente pentru familiile noilor copii” cu Holi Borden, veti primi informatii despre educatia noii generatii, iar duminica Otilia Mantelers si Monica Reu va vor prezenta 2 dintre cele mai eficiente tehnici de educare a copiilor – playful parenting si comunicarea non-violenta, veti invata modalitati de consolidare a relatiei dintre parinte si copil prin respect, empatie si incredere reciproca.

Festivalul se va desfasura in perioada 29-30 iunie la World Trade Center din cadrul Hotelului Pullman, Bucuresti, biletele pot fi cumparate din magazinele Diverta si online pe myticket.ro. 

Gasiti pe site-ul www.heart-fest.com informatii despre programul evenimentului, pretul biletelor, contact etc. Mai jos puteti urmari si o scurta prezentare a trainerilor.

Distractie placuta fetelor, asteptam pareri si impresii : )

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *