Cele mai drăguțe portofele de dama în 2018

portofele de dama

Suntem femei și ne place ca permanent să ne cumpărăm ceva nou! Fie că e vorba despre o întreagă ținută sau fie că e vorba despre o simplă pereche de cercei, tendințele se schimbă și trebuie să fim permanent în pas cu moda.

Pe lângă pantofi și haine, mai iubim și gențile și portofelele. Acestea sunt accesorii deosebit de importante ce nu trebuie ignorate atunci când ne concepem ținuta. De aceea e bine să avem cât mai multe genți, de stiluri diferite pentru ocazii diferite.

În ceea ce privește portofelele, nu punem prea mare accent pe acestea. Nu sunt atât de evidente, iar de cele mai multe ori le ascundem bine în geantă. Abia când observăm că vechiul portofel a devenit imposibil de folosit ne decidem că ar fi cazul să-l schimbăm. Dar ce portofel să alegem? Cu atât de multe modele disponibile poate fi o decizie destul de grea! Ei bine, pentru a fi sigure că portofelul pe care îl achiziționăm e de calitate înaltă și va fi practic, ar trebui să optăm pentru portofele damă piele. Am ales să prezint în acest articol câteva modele de-a dreptul superbe care mi-au atras atenția din prima clipă!

Portofelul negru simplu

Portofelul negru simplu

Pentru doamnele care adoptă de cele mai multe ori o ținută office și vor să dea impresia de doamne respectabile, un portofel negru simplu este cea mai bună soluție. Este foarte elegant, practic și ușor de asortat la majoritatea ținutelor.

Dacă preferi să ai un singur portofel pentru majoritatea evenimentelor la care participi, atunci acesta reprezintă soluția cea mai potrivită!

 

Portofelul negru cu modele floralePortofelul negru cu modele florale

Tot pentru iubitoarele de negru, am ales și acest tip de portofel. Este simplu, elegant, practic, poate fi ușor asortat însă mai are pe deasupra și niște modele florale care să-l facă să pară mai special și nu e chiar atât de „plictisitor” ca modelul precedent.

 

 

 

Portofelul roșu simplu

Pentru doamnele care doresc să ofere un plus de culoare ținutei lor, am ales și un astfel de portofel roșu, simplu, cu destule compartimente încât să încapă toate actele necesare!

 

 

Portofelul roșu cu fluturași

Portofelul roșu cu fluturașiAm ales și un model mai „copilăros” am putea spune. Un portofel de o culoare de roșu aprins, cu fluturași pentru doamnele care vor să iasă puțin din tipare și să aibă un portofel mai special.

 

 

 

Portofelul albastru

Portofelul albastruDar cine a spus că albastrul nu e o culoare potrivită pentru portofele? Dacă și geanta e de aceeași culoare, atunci se poate potrivi de minune oricărei ținute.

 

 

 

Portofelul mov cu imprimeuri speciale

Portofelul mov cu imprimeuri specialeAcest model este foarte diferit față de celelalte prezentate până acum. Nuanțele de roz și mov îl fac să pară foarte stilat, iar imprimeurile ce dau senzația de „piele de crocodil” îl fac să pară foarte scump!

 

 

 

portofel coloratUn portofel mai… diferit!

Pentru final am lăsat acest model de portofel mai diferit. Dacă până acum am prezentat modele de o singură culoare, acesta le combină pe toate!

Însă acest lucru nu-l face să pară mai puțin elegant, ba din contra, poate spune foarte multe despre o femeie atunci când este scos din geantă.

Tu care crezi că este cel mai potrivit portofel pentru tine?

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *