Prima experiență cu service-ul Auto Almira

Aveam nevoie de un service auto pentru Mercedes, și chiar nu mai știam unde să mă duc. Am avut câteva experiențe neplăcute cu vreo două service-uri auto înainte de a ajunge la Auto Almira.

demontatul rotilor de catre mecanic

Știi cum se spune, că dacă văd oamenii că ai mercedes, înseamnă că ai și bani și îți permiți cele mai scumpe piese. Parțial acest lucru este adevărat, dar asta nu înseamnă că trebuie să te și apuci să comanzi piesele fără să întrebi proprietarul. Am pățit acest lucru la unul dintre service-urile auto la care am fost înainte, unde cei de acolo mi-au comandat piese în valoare de peste 2000 euro, fără să se consulte cu mine. Când m-am dus să îmi ridic mașina și să achit nota de plată, mi s-a făcut rău. Aveam de achitat aproape 3.000 euro pentru o reparație la mașină. I-am pus să dea jos toate piesele, am stat lângă ei până au făcut această operațiune, pentru că deja îmi era teamă să nu facă alte tâmpenii pentru a se răzbuna. Am plecat de acolo cât de repede am putut.

Ulterior am ajuns la un service auto Mercedes, mai exact Auto Almira, un service în care am intrat cu teamă, din cauza experienței trecute. Acest service mi-a fost recomandat de mai multe persoane, motiv pentru care ar fi trebuit să fiu relaxat în preajma lor. Totuși, am avut câteva îndoieli. Era un lucru normal până la urmă.

Masini de reparat in service

Dar din primele discuții mi-am dat seama că oamenii de la Almira sunt niște profesioniști și știu ceea ce vorbesc. Mi-au explicat cum funcționează lucrurile, mi-au spus că dacă doresc pot să supervizez activitatea mecanicilor și pot să mă implic în căutarea pieselor celor mai bune. Nu doreau să facă nimic fără acordul meu și mi-au spus că se vor consulta cu mine înainte de a achiziționa orice fel de piese.

Mi-a plăcut ceea ce am auzit, așa că mi-am lăsat masina la ei. Știam că reparația era consistentă, dar în final, am scăpat cu o notă de plată la jumătate față de service-ul auto la care fusesem înainte. Mai mult, sunt foarte încântat de modul în care m-au tratat și de grija de care au dat dovadă față de mașina mea.

 

Am recomandat Service-ul Auto Almira

mecanici sub masinaSunt soferita de mercedes și evident că am nevoie de un service auto pentru masina mea, dar este tot mai dificil în zilele acestea să găsești oameni serioși, oameni care să facă o reparație de calitate. Din acest motiv, cred că am ajuns să trăim într-o lume a recomandărilor, în care toți privesc și întreabă în toate părțile despre calitate. Astăzi este foarte ușor să punem o întrebare în Google și să aflăm imediat care este cea mai bună opțiune pentru a ne repara masina. Am făcut și o astfel de încercare, am scris pe Google ”cel mai bun service auto în București” și ce credeți că a apărut prima dată? Evident, un articol despre service-ul autoalmira.ro. Pe lângă aceasta, am mai primit câteva recomandări de la persoane care au trecut prin acest service și aveau doar cuvinte de laudă despre el.

Lucrurile au decurs într-o manieră plăcută, încă din primul moment în care le-am pășit pragul. Am fost primit cu multă căldură și înainte de a începe am avut o discuție constructivă cu managerul Autoalmira. Acesta mi-a explicat cum funcționează lucrurile, care este modul lor de abordare a noilor clienți și cum scopul lor principal este acela de a fideliza clienții. Am auzit de la el că principala lor îngrijorare este legată de mulțumirea clientului. Spunea că un client nemulțumit poate să le ducă afacerea în corzi.sigla mercedes

Și eu am fost unul dintre clienții mulțumiți și încântați de modul de lucru al mecanicilor, mai ales având în vedere că m-au ajutat cand aveam nevoie și este atât
de greu să găsești mecanici buni.

Am plecat de acolo cu gândul de a transmite mai departe informația, încântat că problemele mele erau rezolvate și pregătit să fac o tură de București. Prima persoană care mi-a spus că are probleme cu mașina a aflat imediat despre experiența mea de la service-ul Auto Almira. A doua persoană la fel și a treia la fel. De altfel, toți cei pe care i-am auzit că au probleme cu mașinile, le-am recomandat pe facebook să-i încerce pe acesti mecanici buni si seriosi.

 

Distribuie:
Distribuie
1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *