Primii pasi ai bebelusului tau

De curand ai devenit mamica si vrei ca bebelusul tau sa fie cat mai bine ingrijit. Este normal, esti la inceput si ti-e teama ca nu cumva sa gresesti ceva. Timpul trece iar copilul tau incepe sa faca primii pasi. Emotii, lacrimi de bucurie si multa spaima…sa nu cada, sa nu se loveasca si asa mai departe.

Ca pentru oricare, si pentru tine dar si pentru tata, primii pasi ai bebelusului reprezinta o emotie mare. Asteptati cu nerabdare momentul in care puiul vostru incepe sa mearga cat de putin, sa il vedeti ca se tine pe picioare.

Nu este o varsta exact cand bebelusul va incepe sa mearga. Chiar daca multi pun aceasta intrebare, un raspuns concret nu este. Copilul va face primii pasi atunci cand va fi pregatit. Inainte de asta, bebelusii dau o multitudine de semne. Fie ca se rostogolesc prin casa, fie ca se tarasc pe jos sau pur si simplu merg de-a buselea, copiii incearca sa faca primii pasi. Poate ca unii deja au inceput sa mearga la varsta la care al tau inca se taraste pe jos. Nu te panica…Poate ca al tau este chiar mai activ decat cel care deja merge, insa poate inca nu este suficient de pregatit sa inceapa drumul lui.

bebe

Distribuie:

Lasă un răspuns