Un magazin de haine second hand, o idee de afacere pentru familiste

Dupa ce faci un copil, reintegrarea in piata muncii poate sa se faca destul e greoi. Multe femei se intorc, totusi, la vechiul loc de munca, altele isi cauta un nou loc de munca in timp ce altele se hotarasc sa isi petreaca mai mult timp alaturi de copil, ramanand acasa mai multi ani. Exista si categora mamicilor care se apuca de afaceri, multe dintre ele reusind sa dezvolte businessuri incredibile.
Daca te vezi in situatia de a-ti dori revenirea la o viata activa si nu stii ce sa faci, o idee este sa dezvolti un magazin de haine second hand. Motivele pentru o astfel de afacere sunt cat se poate de simple:
• Nu solicita investitii foarte mari;
• Este o afacere care iti poate pune la contributie cunostiintele de fashion, pe care majoritatea femeilor le au;
• Este un business care iti da libertatea sa petreci timp pretios alaturi de copilul tau;
• Poate sa se transforme intr-o sursa incredibil de bogata de bani.

Piata hainelor second hand, intr-un trend ascendent

Investind intr-un astfel de business poti avea garantia faptului ca sansele de a da gres sunt aproape minime. Succesul magazinelor care comercializeaza astfel de produse este intr-o continua crestere iar acest luru se bazeaza atat pe o gestionare mult mai atenta a banilor din partea cumparatorilor, dar si pe o constientizare mai puternica a faptului ca hainele noi au un impact negativ asupra mediului inconjurator.
Daca stii sa alegi cu atentie produsele pe care le comericializezi, poti transforma un astfel de magazin intr-un adevarat brand, lucru pe care l-au demonstrat multi altii. In fiecare oras din Romania exista cateva magazine ce comercializeaza astfel de haine si majoritatea acestor magazine se lauda cu vanzari mari.
Tendinta de achizitie a hainelor second hand nu este una prezenta doar la nivel national, ci si la nivel mondial. In ultimii 20 de ani, cifra de afaceri din acest sector a ajuns sa fie una uriasa.

Avantajele hainelor second hand in ochii clientilor

Pentru a putea sa iti dai seama de oportunitatea pe care o ofera un astfel de magazin, trebuie sa iti dai seama de avantajele pe care hainele second hand le ofera celor care le achizitioneaza.
In primul rand, spre deosebire de cele noi, acestea sunt mult mai ieftine, avand preturi cu pana la 50 % mai mici. Un alt avantaj pe care il poti contura foarte bine este faptul ca hainele second hand sunt unice, mulandu-se mult mai bine pe dorintele iubitorilor de moda iar un al treilea avantaj este faptul ca prezinta, de cele mai multe ori, o calitate superioara.
Nu trebuie neglijat nici faptul ca odata cu cresterea pietei de haine second hand scade cererea de productie, asadar, poate sa scada destul de mult poluarea generata de aceasta industrie.

De unde achizitionezi haine second hand pentru a le comercializa?

Din fericire exista o multime de locuri de unde poti face astfel de achizitii. Este bine sa optezi pentru depozite de incredere, cum ar fi fullfashionhouse.ro Bucuresti, deoarece ai garantia unor produse de calitate si a unor preturi foarte mici.

magazin de haine second hand pentru familiste

Distribuie:

Lasă un răspuns