Unde gasim cele mai frumoase rochii de mireasa in Bucuresti ?

rochi de nunta bucuresti

Femeile nu vor avea niciodata suficiente rochii, desi barbatii se uita crucis la afirmatia asta, stiind prea bine ca sifonierul lor e doldora de articolele vestimentare ale micilor fashioniste cu care isi impart viata. Aceeasi poveste si cu incaltamintea, de toate tipurile si pentru diferitele ocazii pentru care doamnele se pregatesc cu anticipatie si tot nu reusesc sa definitiveze o tinuta, fiind mai mereu la duel cu ceasul certaret, care le aminteste ca vesnic sunt in intarziere.

Pana aici nu v-am spus nimic nou, sau cel putin nu v-am descries vreun scenariu pe care imaginatia dvs. sa nu-l poata trece prin prorpiul filtru colorat, dar ati vazut voi oare nebunia, isteria generala care s-a declansat automat atunci cand a inceput sezonul nuntilor, respective goana dupa rochii de mireasa bucuresti   ??? Daca inca n-ati avut sansa de a observa in plina actiune o femeie care se ia la tranta la propriu cu o alta pentru o anumita rochie de mireasa gasita la targul de nunti, inseamna ca nu aveti nicio idee reala despre luptele greco-romane.

Daca sunteti parinti si tocmai ati trecut alaturi de fiica dvs., proaspat absolventa, prin febra cumparaturilor si a disperarilor ce v-au cuprins cand n-ati gasit din prima rochia perfecta pentru bal, atunci relaxati-va si luati aceasta sesiune de shopping drept antrenament pentru viitoarea rochie de mireasa, care va veni la pachet cu si mai multe pretentii, evident.

Daca sunteti viitor mire si pareti exasperat de toanele alesei dvs., incercati sa nu aratati acest lucru, caci, la randul ei, si ea este foarte agitata, caci alegerea unei rochii de mrieasa nu este un lucru usor, ori nervii ei stau pe o pojghita de gheata, ori stim cu totii ce contributie importanta aduce si canicula cu ea nervilor nostri, nu ?

Indiferent de ipostaza in care va aflati, cand vorbim despre rochii de mireasa, nu glumim si tratam problema cu maxima seriozitate, caci un eveniment de o asemenea amplaore u poate fi luat in deradere, sau cel putin nu trebuie sa-i cream miresei aceasta impresie.

Distribuie:

Lasă un răspuns