4 avantaje pe care le au balerinii de mireasă

Balerinii sunt considerați ca fiind o categorie de încălțăminte de damă comodă.

Cu toate că sunt din categoria pantofilor cu talpă plată, sau eventual cu toc mic, aceștia sunt o alegere potrivită pentru diverse ținute și ocazii. Una dintre ocaziile speciale la care poți purta balerini este propria ta nuntă. Pentru aceasta, poți alege o pereche de balerini de mireasă.
Dacă nu ești convinsă încă să porți balerini de damă la nuntă, Atelierul de pantofi de mireasa Etienne Bridal îți recomanda acum care sunt patru dintre avantajele pe care ți le oferă aceștia.

1. Sunt perfecți pentru o nuntă în aer liber.

Dacă recepția nunții tale va avea loc în aer liber, o pereche de balerini eleganți sunt tot ceea ce ai nevoie! Gândește-te că vei umbla pe iarbă, pământ, sau nisip, iar pantofii cu toc nu sunt tocmai alegerea potrivită pentru aceste terenuri. În plus, nu vei arăta tocmai grațios umblând pe astfel de terenuri cu tocuri. Asta să nu menționăm de riscurile pe care ți le asumi atunci când porți tocuri pe suprafețe de acest gen. În schimb, o pereche de balerini sunt perfecți pentru astfel de suprafețe, întrucât te ajută să fii fermă pe picioare, iar pantofii nu se distrug din cauza suprafeței pe care mergi.

balerini de mireasa cu plasa Etienne Bridal

2. Sunt o alegere confortabilă.

Indiferent de cât de bine arată o pereche de pantofi cu toc, nu sunt confortabili. Ziua nunții este una cu adevărat specială, astfel că trebuie să te asiguri că te vei simți cât mai bine, din toate punctele de vedere. Iar unul dintre aspectele pe care trebuie să le ai în vedere pentru aceasta este confortul tău. Desigur, nu se poate vorbi despre confort și bună-stare atunci când picioarele te dor din cauza tocurilor înalte. Așadar, poți în schimb alege o pereche de balerini, care îți vor oferi confortul necesar.

3. Nu va trebui să îți pregătești pantofi de schimb.

Majoritatea mireselor care poartă pantofi cu toc pe parcursul ceremoniei își pregătesc o pereche de pantofi de schimb pentru recepție. Însă gândește-te la costurile pe care le implică achiziționarea câte unei perechi de pantofi pentru fiecare moment al nunții. În plus, trebuie să îți alegi pantofii cu grijă, să se potrivească rochiei. Așadar, dacă alegi de la început balerini, îi poți purta fără probleme pe parcursul întregii nunți – atât la ceremonie, cât și la recepție.

balerini de mireasa etienne bridal

4. Te vor ajuta să ai poze reușite de la nuntă.

Dacă între tine și partenerul tău este o diferență mică de înălțime, pantofii cu toc ar putea să te facă să pari mai înaltă decât el. Acest aspect ar putea apărea ca fiind deranjant în pozele de nuntă. Însă dacă porți balerini, vei evita o astfel de problemă.

Concluzie
Așa cum ai văzut, balerinii sunt o alegere bună pentru orice mireasă. Există diverse modele potrivite pentru fiecare, în funcție de preferințe. La Etienne Bridal poți găsi balerini de mireasa albi, balerini eleganți, balerini decupați, balerini cu baretă, precum și alte modele. Alege modelul care se potrivește nevoilor și preferințelor tale și pe care îl poți asorta cu rochia ta de mireasă.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *