4 Numere de Telefon pe care Trebuie sa le ai Mereu in Agenda

Inca imi amintesc cand, acum doi ani, invatatoarea fiului meu m-a sunat de la scoala si mi-a spus ca trebuie sa ajung urgent dupa el, deoarece ii era foarte rau si asistenta, nestiind ce sa ii faca, avea sa cheme ambulanta in caz ca nu ajung sa il iau acasa. Disperata deja dupa unde mi-am pus haina, nu mai stiam ce sa fac mai repede, pe ce sa pun mana, ce numar de telefon sa caut, unde era numarul sefului ca sa ma invoiesc repede, si la ce doctor sa apelez pentru baietelul meu.

Pana la urma, o prietena foarte buna m-a ajutat sa ies din situatie, cu niste numere de telefon binevenite. Dar nu am sa uit niciodata stresul prin care am trecut si agitatia pe care am resimtit-o, nefiind deloc pregatita pentru un astfel de moment.
Ca femeie, mai ales daca esti mama, trebuie sa ai mereu in agenda cateva numere de telefon la care sa poti apela oricand cu incredere. De aceea, documenteaza-te bine in legatura cu urmatoarele subiecte, si fii mereu pregatita pentru situatiile neasteptate!

1. Numarul superiorului de la birou
Indiferent daca vei ajunge sau nu in situatia in care am fost eu, tot este important sa ai mereu la indemana numarul sefului pentru care lucrezi. Nu stii niciodata cand intervine ceva si ai nevoie sa te invoiesti, sau ai de adresat cateva intrebari exact atunci cand nu este de gasit. Pastreaza-i numarul de telefon in agenda si fii pregatita pentru situatiile neprevazute.

2. Numarul salonului de infrumusetare preferat
Fiind femeie, cu siguranta se va intampla sa primesti o invitatie neasteptata cu un barbat la o cina, la o iesire cu prietenii in oras, sau o chemare surpriza la o petrecere organizata ad-hoc. Nu ai timp atunci sa stai sa cauti un salon de infrumusetare unde sa iti faci si unghiile parul, si machiajul profesionist potrivit. Tine la indemana numarul de telefon de la salonul tau de incredere, de la cosmeticiana sau coafeza, si asigura-te ca poti conta pe el in orice situatie, mergand acolo cu incredere pentru a te pregati de orice petrecere la care doresti sa stralucesti si sa faci o impresie cat mai buna.

3. Numarul doctorului
Urgente apar in orice familie, mai ales in viata unei femei/mame. Atunci nu ai timp sa stai sa cauti pe internet recomandarile de cei mai buni doctori sau remediile cele mai rapide. Si desi nu este o urgenta pentru 112, ai nevoie totusi de sfaturile unui specialist. Astfel ca daca nu ai in telefon numerele unor experti pentru fiecare sectiune a medicinei (dentist, oftalmolog etc.), macar asigura-te ca pastrezi numarul medicului de familie!

4. Numarul unui avocat/notar
In caz ca ai nevoie de un document notarial pentru o iesire cat mai rapida din tara sau alta necesitate, cu siguranta vei avea nevoie cat mai urgenta de actele semnate si stampilate. De asemenea, in cazul unui deces sau de aplicare la unele programe cu banca (ex: prima casa), vei avea nevoie de numarul unui notar/avocat specialist pentru consultanta experta. Nu ezita sa pastrezi in telefon numarul unui astfel de birou notarial de incredere care se respecta si se va asigura ca iti vei primi rezultatele asteptate cat mai repede si mai calitative, pentru a-ti continua treaba in mod normal, avand confortul si linistea asigurate!

numere de telefon agenda

Distribuie:

Lasă un răspuns