Geanta de damă – Accesoriul fără de care o femeie nu poate ieși din casă

MamasiSotie - MyOwn (4)Fără doar și poate, geanta este un accesoriu iubit de femei. Explicația este destul de simplă. Femeile doresc să poarte genți pentru a-și pune în ele tot felul de lucruri de care au nevoie zilnic, iar aici nu ne referim doar la chei și portofel. Bărbații fac glume și se amuză pentru că femeile au gențile foarte mari, ei nu înțeleg de ce ele trebuie să poarte tot timpul o geantă, în orice moment și cu orice ocazie.
Ținuta unei femei poate că uneori nu este foarte complicată, însă dacă ea alege accesoriul potrivit o va transforma într-un altfel de outfit, care poate fi foarte interesant, elegant chiar prin această simplitate debordantă. Culorile la genti dama în acest an sunt impresionante dar și sumbre, au clasă, sunt plăcute ochiului, nu vor trece neobservate. Sunt la modă culorile toamnei, tonurile de gri, albastru închis, bej, galben, maroniu, grena, verde, lime auriu, bordo sau culoarea vinului, kaki, violet închis, negru, auriu, roșu, purpuriu, culoarea închisă a prunei și a rodiei.

MamasiSotie - MyOwn (1)

Modul cum o femeie alege și poartă o geantă exprimă felul ei de a fi, vorbind din punct de vedere psihologic. Se spune despre femeile care poartă genți foarte mari că sunt energice și nerăbdătoare, pline de viață și dragoste, adoră simplitatea, calitatea și confortul. Femeile care poartă rucsacuri sunt sportive, le place să fie active dar și practice. În ceea ce privește gențile de mână acestea arată că femeile sunt sigure pe ele și elegante, le place să ia decizii singure, știu ce vor de la viață, acestea sunt admirate în general de bărbați. Femeile îndrăznețe preferă gențile extravagante care au culori strălucitoare, iar femeile romantice sunt încântate să poarte genți mai mici în nuanțe de culori calde.

MamasiSotie - MyOwn (2)

Designerii au creat modele interesante de genți pentru toamna-iarna anului 2017-2018 și au adaptat compartimentarea de interior în funcție de nevoile femeilor – lucru foarte important. Geanta trebuie să fie practică, elegantă dar și rezistentă, să fie fabricată din piele de calitate, să nu se deterioreze în timp din cauza factorilor externi și mai ales să reziste la infiltrarea apei. Majoritatea genților de brand au logoul ștanțat care arată clar că este un produs de calitate, realizat de compania respectivă. Femeile care își permit prețul ridicat al produselor de calitate pot cumpăra genți de firmă pentru a fi sigure că vor arăta perfect cu un astfel de accesoriu elegant.
Geanta este pentru femeie un produs necesar, în compartimentele ei își va ține câteva produse cosmetice (ruj, fard, oglindă, parfum), portofelul cu bani, cheile, cardurile, un pachet de șervețele umede, smartphone-ul sau chiar notebook-ul și alte elemente la fel importante. Nici nu-ți poți închipui câte și mai câte lucruri ieșite din comun poate ține o femeie într-o geantă! Uneori astfel de lucruri sunt inutile, nu fac decât să îngreuneze și mai mult geanta, e destul de greu de crezut că vor fi folosite vreodată de cea care le poartă.
MamasiSotie - MyOwn (3)
Indiferent cum este geanta, ea trebuie să se potrivească perfect ținutei și încălțămintei. Dacă se întâmplă ca o femeie să combine greșit o geantă cu pantofii, este posibil ca ținuta ei să fie fără stil și chiar amuzantă. În acest an sunt în tendințe tot felul de modele de genți interesante, din care femeile pot alege varianta potrivită ca mărime și culoare, cu designul adecvat ținutei sale vestimentare. Gențile clasice, din piele naturală, sunt cele mai apreciate în ultimii ani pentru că se potrivesc perfect la foarte multe ținute vestimentare și nu sunt greu de asortat. Dacă se dorește o ținută sofisticată este clar că trebuie optat și pentru un model de geantă mai deosebit , care să aibă stil și un design deosebit.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *