Accesorii auto pentru confortul celor mici

Daca mergi destul de des cu copii in masina, mai jos am facut o lista cu ce accesorii auto ar trebui sa fie dotata masina ta pentru a le asigura confortul celor mici.

Car kit auto

In afara faptului ca este interzis prin lege folosirea telefonului mobil in timpul condusului un car kit auto poate sa ne ajute sa fim mai atenti la cei mici si sa reactionam intr-un timp mult mai scurt.

Aspiratorul auto

Nu conteaza ca este vorba despre un aspirator cu baterii sau care se alimenteaza la bricheta, conteaza foarte mult sa-l aveti deoarece dupa cum bine stiti cei mici o sa faca destul de des mizerie in masina.

In masina majoritatea copiilor sunt destul de agitati iar daca pe timpul calatoriei servesc o gustare sau o bautura sansele ca acestea sa se imprastie in toata masina sunt foarte mari.

Pe langa aspirator ar fi foarte bine daca ati avea si servetele normale, servetele umede, cateva carpe si solutii dezinfectante, evident cu toate aceste accesorii o sa reusiti sa faceti o curatienie partiala, scaparea este la spalatorie.

Organizatorul auto

Aceste organizatoare pot fi montate in spatele scaunelor soferului si a pasagerului si pot reprezenta cea mai buna solutie cand vine vorba de locul unde putem pune o sticla cu apa, gustari, servetele, jucarii, babetica daca este cazul, prosop etc.

Cu acest organizator ne asiguram ca lucrurile stau cat de cat in ordine pe bancheta din spate.

Nu este cazul sa precizam ca transportarea copiilor sub 135 cm se face doar daca sunt fixati intr-un dispozitiv special (scaun pentru copii)

Pe langa acestea putem sa mai achizitionam si anumite accesorii auto care sa-l tina ocupat pe cel mic cum ar fi: o pereche de casti wireless cu bluetooth pentru a asculta muzica preferaa, suport pentru tableta pentru vizioarea unor desene animate / filme.

Voi ce parere aveti, ce ati mai lua cu voi in masina in timp ce calatoriti cu cei mici ?copii in masina

 

Distribuie:

Lasă un răspuns