Ce este mai potrivit – panoul de pluta sau avizierul?

Sistemele de afisaj dintr-un birou ajuta foarte mult in comunicarea organizata a mesajelor de aceea trebuie sa le acordam o atentie deosebita in achizitionarea lor.

Dintre cele mai cunoscute sisteme de afisaj dintr-un birou fac parte intreaga gama de panouri de pluta si aviziere, table magnetice normale, din sticla sau material ceramic, flipchart-urile, whiteboard-urile, plannere magnetice, table scolare, display-uri si ecrane pentru prezentare si proiecte.

Ai nevoie de un panou de pluta sau de un avizier ? Panourile de pluta si avizierele sunt perfecte pentru a putea fi amplasate in institutii, sali de reuniuni, birouri sau in exterior. Notitele importante de regula sunt afisate pe astfel de table care atrag atentia si unde vor ramane o perioada mai indelungata de timp, astfel ca orice persoana se va opri sa citeasca anuntul pus la avizier.

Cum se alege un panou de pluta?

Alegerea unui panou de pluta se face in functie de mai multe aspecte. Trebuie sa alegem o astfel de tabla in functie de dimensiunea pe care o necesitam si de materialul din care este confectionata rama.

Dimensiunea unui panou de pluta

In primul rand, atunci cand alegeti un panou de pluta trebuie sa va hotarati la dimensiunea de care aveti nevoie. Este important ca tabla de pluta sa se incadreze spatiului in care aveti nevoie, de aceea indicat este sa masurati spatiul in care vreti sa amplasati panoul de pluta, altfel spus sa veniti cu lectia pregatita. Noi va punem la dispozitie panouri de pluta de urmatoarele dimensiuni: 45x60cm, 60x90cm, 90x120cm, 100x150cm, 100x200cm, 120x180cm.

Rama unui panou de pluta

Un panou de pluta poate avea rama din lemn sau rama de aluminiu. Puteti opta pentru rama din lemn sau rama din aluminiu in functie de nevoile voastre, de locul in care doriti sa fie amplasat sau de designul in care sunteti de parere ca se incadreaza.

Panou textil sau panou pluta

Puteti alege intre un panou textil sau intre un panou de pluta in functie de dorintele si nevoile voastre. Cele din material textil au o suprafata din material albastru si se folosesc pioneze speciale, cu maner. Pentru cele din pluta se folosesc pioneze cu maner.

Cum alegem un avizier?

Avizierul este folosit de obicei atunci cand vrem sa afisam o informatie care sa fie la indemana oamenilor. Atunci cand alegem un avizier trebuie sa luam in cosiderare cateva aspecte dupa care sa ne ghidam. Trebuie sa ne gandim unde vrem sa il amplasam, pentru ce ne trebuie si bineinteles dimensiunile potrivite pentru dorintele noastre.

Avizier magnetic sau avizier din pluta?

Atunci cand te hotarasti ca ai nevoie de un avizier trebuie sa stabilesti ce fel de avizier ai nevoie. Sa fie un avizier magnetic sau un avizier din pluta? Poti opta pentru un avizier care sa completeze designul locului unde vrei sa il amplasezi. Avizierul magnetic este mai modern deci daca vrei sa creezi un spatiu modern, un loc de munca placut, poti opta pentru un avizier magnetic.

Locul unde amplasezi un avizier

Alegerea unui avizier se face in functie si de locul in care vrei sa il amplasezi. Ai nevoie de un avizier pentru exterior sau pentru interior? Noi am gasit aici ambele tipuri iar fiecare model are specificat in descriere unde este recomandat sa fie amplasat.

avizier tabla afisare

 

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *