Activitate pentru weekend… tir cu arcul

Aceasta activitate imi trezeste in fata ochilor imaginea unei tinte cu fata sefului meu pe ea, cred ca din cauza cliseului prezent in prea multe filme americane. Oricum lasand gluma si imaginatia deoparte, ce ar fi ca in acest weekend sa facem ceva iesit din tipare: tir cu arcul. De mult timp vreau sa incerc acest sport, si din diverse motive mai mult sau mai putin pertinente am tot amanat pana acum.

Daca ideea va atrage si pe voi, dar nu stiti in ce locatii ati putea incerca acest sport, mai jos gasiti cateva locatii in Bucuresti unde puteti sa tineti un arc in mana si sa va exersati dexteritatea.

tir cu arcul

  • Citadel Archery este localizat in stadionul Olimpia din zona Vitan. Din pacate trebuie sa va planificati cu grija timpul pentru ca programul este doar marti si joi  de la 17:00 la 20:00 si sambata de la 10:00 la 19:00, iar duminica intre 10:00 – 15:00 doar daca nu sunt competitii, puteti gasi mai multe informatii aici.
  • Chelsea Club este localizat in sala de sport a Scolii nr. 79. Ca si tarife: taxa de legitimare  este de de 50 lei, iar o sedinta este tot 50 de lei.
  • Clubul sportiv Aktiv Bucuresti, situat pe  Splaiul Unirii la nr. 160. Aici se organizeaza si concursuri de tir cu arcul, toti sportivii vor avea 12 sageti si vor trebui sa plateasca o taxa de participare de 30 de lei, vezi mai multe informatii pe site-ul clubului.

Ca si sport, desi poate parea usor agresiv, tirul cu arcul este o modalitate foarte buna de a elimina stresul cumulat in timpul saptamanii, si de a-ti imbunatati concentrarea. Daca aveti si prieteni ca va impart aceasta pasiune puteti sa organizati competitii, beneficiind de tarife speciale pentru grupurile mari de persoane.

Distribuie:

Lasă un răspuns