Afla cum poti dezvolta o afacere mostenire pentru copii

Toate mamele se gandesc la cum sa dezvolte o afacere pe care sa o lase mostenire pentru copii. Chiar daca se spune ca este o lume dominata in cea mai mare parte de barbati, universul afacerilor in zilele noastre, este si va fi o zona in care foarte multe femei pot atinge succesul intr-un timp foarte scurt.

Care este diferenta dintre succes si esec in afaceri?
Chiar daca ai gasit o idee geniala de afaceri si iti doresti sa ai succes cu ea nu este suficient pentru a avea o afacere care sa se dezvolte si sa reziste in timp. Statistica nationala ne arata ca una din trei afaceri noi dau faliment chiar din primul an de activitate.

Cum putem sa ne dezvoltam o afacere- mostenire pentru copii?

Mai jos ai 4 sfaturi pentru pe care daca o sa le parcurgi cu atentie cresc sansele ca afacerea ta sa se dezvolte rapid si sa poata fi lasata mosternire pentru copii peste cativa ani.

1. Fa ceea iti place
Este foarte important sa faci ceea ce iti place deoarece ca si antreprenor o sa consumi foarte multa energie iar pentru ca o afacere sa fie de success trebuie sa-ti aduca pe langa bani si satisfactie personala.

2. Analizeaza piata, concurenta, profilul clientului
Verifica daca este o cerere pentru produsele sau serviciile tale, poti sa te informezi foarte usor de pe internet si poti face chiar cateva mini sondaje in cercul tau de prieteni, gandeste-te ca de cele mai multe ori, prietenii si cunostintele pot fi chiar primii tai clienti.

Intr-o lume a vitezei trebuie sa te gandesti la servicii si/sau produse combinate sau inovative.

3. Visul tau are nevoie de bani

Pentru ca afacerea ta sa se dezvolte cat mai bine are nevoie de organizarea unui buget.

Pentru a avea un capital de lucru poti sa faci economii, sa apelezi la prieteni sau familie, poti aborda potentiali investitori, poti inscrie proiectul tau pe site-uri crowdfunding si micro finantare sau poti apela la programe speciale pentru Start Up-uri cum este Programul START.

4. Ai nevoie de un plan de afaceri

Orice vis are nevoie de un plan de afaceri, de obiective bine trasate, planul de afaceri il poti face tu sau poti cere ajutorul cuiva specializat.

Planul de afaceri nu este altceva decat o harta pe baza cu ajutorul careia o sa te ghidezi mult mai usor in lumea afacerilor.

Nu uita cu ajutorul unui plan de afaceri bun poti economisi foarte mult timp si bani iar batalia zilnica cea mai importanta este lupta pentru a fi pe profit.

Sper ca aceste sfaturi sa-ti fie de ajutor pentru dezvoltarea unei afaceri pe care sa o lasi mostenire pentru copii.

Mult succes !

mostenire pentru copii

Distribuie:

Lasă un răspuns