Alege hainele in functie de forma corpului tau

Daca va uitati in jur o sa vedeti o gramada de femei care nu sunt urate sau grase, nici pe departe dar care sunt imbracate total nepotrivit incat isi evidentiaza defectele. Fiecare are o forma a corpului pe care anumite tinute nu o avantajeaza, tinute la care oricat de mult va plac in magazin trebuiesc ocolite si inlocuite cu hainele potrivite.

De exemplu daca sunteti o persoana cu soldurile late, nu trebuie sa fiti plinuta pentru ca bluzele scurte sau foarte mulate sa nu va avantajeze si sa va faca sa pareti cu cateva kilograme in plus.

Sau, daca nu sunteti inalta, hainele foarte largi care va ascund orice forma nu va avantajeaza deloc si veti parea si mai scunda decat in realitate.

In cazul in care ati pus cateva kilograme in plus si se observa in zona abdomenului, renuntati la hainele stramte pentru unele mai largi putin, usor bufante, bluze tip babydoll pentru a nu se observa.

Cu cat hainele purtate sunt cele potrivite, o femeie se simte frumoasa si are incredere in sine ceea ce-i da o stare de bine si relaxare in relatiile cu cei din jur.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *