Beneficiile ingrijirii unghiilor

Unghiile au devenit cel mai de pret accesoriu al femeilor, de care toate incearca sa aiba grija, pe cat posibil. Putem sa asemanam grija care li se acorda cu pasiunea pentru machiaj si cu ingrijirea parului. Toate aceastea trei, impreuna cu accesoriile „moarte” (genti, cercei, etc.) si cu imbracamintea, dar si cu atitudinea ta, construiesc o femeie perfecta.

Ingrijirea unghiilor la salonul de manichiura – pedichiura are ca scop realizarea unor unghii in armonie cu stilul tau, cu personalitatea ta si cu hainele tale. Niciodata, unghiile facute acasa nu vor arata ca cele realizate de catre un specialist. Motivele sunt foarte simple si au fost tratate in numeroase articole, dar le prezentam pe scurt. In primul rand, in functie de patul unghiei, de lunula, dar si de forma mainii tale, iti vor fi recomandate variante care sa creeze o armonie generala. Tot in functie de aspectul general, dar si in functie de personalitate si de evenimentul la care trebuie sa poarticipi, iti vor fi recomandate tipuri de manichiura si culori de oje. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi din variantele oferite pe cea care iti surade si sa incepi sa te relaxezi.

Din punctul de vedere al sanatatii unghiilor, la salon, specialistele vor sti exact cum sa trateze posibilele probleme pe care le poti avea (pielite mai groase, unghii exfoliate etc.), astfel incat vei fi rasfatata cu creme profesionale, tratamente de ingrijire, iar rezultatul acestora va fi vizibil si il vei simti si tu pentru o perioada indelungata.

Pe de alta parte, daca doresti sa ai unghii care se ingrijesc foarte usor, poti apela la unghiile false sau la cele cu gel, dar pentru acestea ar trebui sa apelezi tot la manichiuriste, pentru a le forma si pentru a le realiza impecabil.

Pentru multe femei, pedichiura este una dintre cele mai mari batai de cap. Desi ne vine sa purtam pantofi inchisi tot timpul, exista momente in care trebuie sa purtam si sandalele, iar unghiile de la picioare trebuie sa fie in concordanta cu cele de la maini: ingrijite si impecabile. Adevarul este ca picioarele nu ar trebui ingrijite mai putin. Astfel, la salon, vei avea parte de cel mai mare rasfat, ti se va face baie la picioare, toata pielea moarta va fi inlaturata, iar unghiile vor capata, din nou, forme cu care te poti mandri. Eviti, astfel, aparitia problemelor unghiilor, aparitia mirosurilor neplacute cauzate de pielea moarta si vei avea parte si de unul dintre putinele momente in care poti spune, cu adevarat, ca stai degeaba si te relaxezi.

Ingrijirea unghiilor acasa este un must, chiar daca mergi si la salon. Trebuie sa te dai cu creme zilnic, pentru a iti pastra pielea din jurul lor fina, sau sa faci mici retusuri, in cazul in care una dintre ele se zgrarie sau se rupe.

Nu uita de lista de obiecte necesare pentru igiena unghiilor si trateaza-le cu respect, nu le chinui. Sunt parte din tine, sunt cartea ta de vizita si merita sa iti rezervi o bucata de timp, cat de mica, pentru a fi perceputa de cei din jur ca o persoana ingrijita.Beneficiile ingrijirii unghiiloringrijita.

Distribuie:

Lasă un răspuns