Remodelare corporala – impachetarea la rece

Daca doriti sa beneficiati de o tehnica de remodelare corporala prin care sa grabiti procesul de ardere a grasimilor, atunci impachetarea la rece s-ar putea sa fie cea potrivita pentru dumneavoastra. Folosind crio-gel, se realizeaza o compactare a tesuturilor, multumita ingredientelor active continute de catre acesta, astfel incat efectele unei sedinte vor putea fi vazute imediat dupa ce aceasta s-a incheiat. Sedintele de impachetare corporala pot fi facute chiar si de 3 – 4 ori pe saptamana, rezultatele mentinandu-se, astfel, pe toata perioada dintre ele.

Impachetarea la rece sau crio, asa cum mai este ea denumita, este o metoda de remodelare corporala relativ noua, insa care inregistreaza, pe masura ce timpul trece, o popularitate din ce in ce mai mare, in randul celor care doresc sa aiba un trup fara nici un cusur. In cadrul unei sedinte de impachetare la rece, specialistul determina problema care trebuie tratata si foloseste o crema specifica acesteia. Prin aceasta metoda de remodelare corporala se pot trata probleme precum celulita, pielea lasata sau surplusul de tesut adipos, efectele fiind vizibile imediat.

In cazul in care doriti sa rezolvati problema celulitei, de exemplu, se foloseste o tehnica adjuvanta, ale carei efecte implicate sunt perspirante, revulsive, de gomas si detoxifiante. Totusi, rezultatul optim se obtine daca aceasta tehnica este combinata cu alte metode, dar si cu un regim de viata cat mai sanatos, bazat pe o alimentatie corecta si pe multa miscare.

In cadrul unei sedinte de remodelare corporala prin impachetare, zonele afectate de diferitele probleme sunt, intai, masate cu gelurile crio, pentru ca mai apoi sa fie infasurate in benzi special create. Astfel, dupa ce veti fi supusa acestui tratament pret de 20-45 de minute, veti putea observa nu doar o reducere a problemelor tratate, dar si alte efecte benefice precum o circulatie mai buna sau o hidratare de nivel ridicat. De asemeni, puteti observa ca ati pierdut chiar si cativa centimetri in diametru, dupa cateva sedinte. Deaorege gelul folosit este unul remineralizat, va puteti astepta la multe alte beneficii in urma acestor tratamente.

Impachetarea la rece este o metoda inspirata din tratamentele de remodelare corporala folosite de catre vestita Diana de Poitiers, amanta regelui Ludovic al XV-lea, care folosea zapada pentru a isi revigora tenul, obtinand, astfel, o frumusete legendara.

Aceste impachetari sunt ideale in special in sezonul cald, atunci cand senzatia racoroasa pe care o lasa va fi considerata o atingere mai mult decat placuta. Acestea sunt recomandate in special acelora care au o anumita sensibilitate si nu pot avea parte de impachetari la cald, cea mai des utilizata combinatie fiind cea in care gelul este format din alge, cafea si menta. De aceea, aceasta metoda de remodelare corporala poate fi folosita atunci cand se doreste arderea grasimilor si, implicit, pierderea in greutate, imbunatatirea circulatiei sangvine si eliminarea celulitei, in tratarea picioarelor si mainilor umflate sau in cazul unor momente in care se doreste relaxarea.

Exista o multitudine de alte tipuri de impachetari, in cadrul metodelor de remodelare corporala, si, de aceea, cel mai bine este sa va adresati unui specialist inainte, pentru ca acesta sa va recomande cea mai potrivita tehnica pentru dumneavoastra.

Remodelare corporala - impachetarea la rece

Distribuie:

Lasă un răspuns