Brian Tracy vine din nou in Romania

Pe data de 4 Octombrie, Brian Tracy vine in Romania la Cluj, pentru a prezenta noul sau seminar MBA (Master in Administrarea Afacerilor). Americanului ii cam plac romanii! Omul de afaceri planuieste sa revina in Romania anual, asa cum ne-a obisnuit deja.

Brian Tracy este un Speaker Motivational si Trainer de mai bine de 40 de ani si se ocupa atat de perfomanta umana cat si de cea profesionala, scriind diverse carti, pornind de la jocul interior – stima de sine – si continuand cu psihologia vanzarilor si administrarea unei afaceri. Modul sau de a scrie unul lejer, ajungand la sufletul cat mai multor oameni. Ofera exemple practice si povesti scurte cu oameni ce au reusit sa atinga o performanta excelenta intr-un anumit domeniu, cu scopul de a motiva cititorul.

De asemenea, el aminteste mereu in majoritatea cartilor scrise, ca si el a inceput de jos, avand diferite joburi cu venitul minim pe economie, printre care spalator de vase si ospatar, apoi ascensiunea lui s-a produs cand a devenit agent de vanzari, facand cunostiinta cu lumea dezvoltarii personale. El relateaza principiile si pasii urmati pentru a ajunge in topul oamenilor de succes din America, unde se afla astazi. Printre cele mai populare carti scrise de Brian Tracy, traduse la noi sunt urmatoarele:

– Schimband gandirea iti schimbi viata
– Succesul in viata
– Incepe cu ce nu-ti place
– Avantajul increderii in propriile forte si abilitati
– Psihologia vanzarilor

Brian Tracy a sustinut peste 5.000 de semnarii si conferinte despre afaceri si perfomanta. In momentul de fata, materialele prezentate si scrise de el, sunt traduse in peste 70 de limbi. Datorita succesului dobandit si calitatii oferite oamenilor, a fost invitat sa colaboraze cu companii de top printre care si: Coca Cola, Ford, IBM, Suzuki.

In anul 2016 a scris o carte alaturi de anteprenorul si coach-ul roman Lorand Soares Szasz, un ghid complet cu 12 pasi pentru a dobandi succesul pe mai multe planuri. Cartea la care au colaborat, Drumul tau catre succes, a inregistrat un succes rasunator, toate exemplarele de pe elefant.ro fiind deja vandute.

Evenimentul va fi gazduit la Grand Hotel Italia pe data de 4 octombrie. Pretul, precum si alte detalii despre eveniment, le puteti gasi pe site-ul oficial: http://www.briantracyromania.ro/.

Seminarul 1 Day MBA cu Brian Tracy, este dedicat tuturor anteprenorilor romani care vor sa afle secretele catre culmile succesului – atat mentaliteatea, cat si principiile dupa care trebuie sa se ghideze pentru a reusi sa prospere in afaceri, dar si in viata personala.

one day MBA cu Brian Tracy

 

Distribuie:

Lasă un răspuns