Feng shui-ul inelului de logodna cu trei diamante

inel-din-aur-cu-diamante-094didi-900x900Este adevarat ca un inel de logodna cu trei diamante este o bijuterie cu un feng shui rau? Este mai bine sa optezi pentru un inel traditional cu un singur diamant sau cu un diamant central mare si cu doua laterale mai mici?

Feng shui-ul bijuteriilor este un subiect popular, pentru ca atunci cand pietrele pretioase sunt alese corecte, acestea devin niste puternici energizanti si protectori ai energiei personale.

Practic, criteriile feng shui ale bijuteriilor rele sau bune se bazeaza pe energia creata de diamante sau de alte tipuri de pietre pretioase stabilite in componenta. Asadar, intrebarile despre designul unui inel de logodna cu trei diamante este foarte interesant.

Daca arunci o privire asupra istoriei inelelor de logodna cu pietre pretioase (nu numai cu diamante), vei observa ca acestea au o semnificatie profunda si propriul lor limbaj complex.

Safirele au fost folosite din cauza asocierii lor cu loialitatea si cu devotamentul, rubinele datorita energiei lor pasionale, iar smaraldele pentru vitalitatea si norocul pe care il inspira.

Chiar daca multi considera ca trendul de a purta inele de logodna cu diamante provine de la campania de publicitate de foarte mare succes purtata de De Beers, de fapt, diamantul este “regele pietrelor pretioase”, pentru ca este cel mai puternic material si, totodata, cel mai luminos.

Diamantul are proprietati puternice de protectie si de vindecare, deci este simbolul perfect care exprima dragostea pentru o viata intreaga. Energia diamantului este considerata ca insufla incredere si fidelitate in relatia cuiva.

Un inel de logodna traditional, cu un singur diamant, are cel mai bun feng shui, deoarece vorbeste despre “unul si numai”. De asemenea, un inel de logodna cu un diamant mare central si cu doua diamante mai mici laterale ofera un feng shui bun, energia diamantului mai mare fiind mai puternica decat energia unui grup de diamante mici.

Un inel de logodna cu trei diamante cu aceeasi greutate, insa, nu este recomandat pentru cuplurile care doresc liniste si fericire pe o perioada lunga. Trei nu este un numar bun de pietre in proiectarea inelului de logodna, la fel cum numarul trei este de evitat in decorul dormitorului unui cuplu.

Tine cont de acest mic ghid cu orientari feng shui atunci cand cumperi inelul de logodna pentru partenera ta. Ai incredere in propriile tale sentimente si fa cea mai buna alegere!

Distribuie:

Lasă un răspuns