Ce trebuie sa nu faci atunci cand porti bijuterii?

brata de aur cu diamante

 

Faptul ca esti casatorita si ca ai deja copii nu inseamna ca trebuie sa lasi pe loc secund imaginea, modul in care te imbraci si porti bijuterii. Vom incerca sa vorbim putin despre modul in care se asorteaza bijuteriile la haine si despre greselile pe care le fac foarte multe femei atunci cand poarta astfel de accesorii.bijuterii de aur

Ce sa nu faci si ce sa faci atunci cand porti bijuterii?

  1. Nu purta mai multe bijuterii care ies in evidenta. Cel mai bine este sa ai o bijuterie valoroasa, dintr-un metal pretios precum aur sau platina, care sa fie evidentiata de toate celelalte accesorii. In cazul in care ai mai multe bijuterii care atrag atentia, efectul nu este unul prea placut. Acelasi lucru se aplica si in cazul hainelor. Daca ai o bijuterie la comanda, extrem de frumoasa, nu purta haine extravagante. O bluza simpla este suficienta.
  2. Asigura-te ca bijuteria vedeta este deosebita. Aceasta trebuie sa fie, in primul rand, de calitate. In al doilea rand, trebuie sa se potriveasca zonei corpului in care este purtata si sa nu fie exagerata. Simplitatea este intotdeauna preferata pentru accesorii, atata vreme cat are bun gust.
  3. Daca vrei sa evidentiezi tinuta, mizeaza pe bijuterii subtile. Daca iti doresti sa evidentiezi o rochie sau o bluza, cel mai bine este sa optezi pentru bijuterii cat mai subtile, fara pietre pretioase. Daca bijuteria este cea pe care vrei sa o scoti in evidenta, o piatra pretioasa este cea mai indicata.

Cum faci diferenta dintre o bijuterie simpla si una impunatoare?

Bijuteriile simple si subtile sunt definite printr-un design simplu si dimensiuni reduse. Nu trebuie sa fie plictisitoare, insa este bine sa vina in completarea hainelor, nu sa le contrasteze. De regula, sunt preferate bijuteriile din aur alb, platina sau argint, fara pietre pretioase sau cu o singura piatra pretioasa, discreta.

O bijuterie impunatoare, in schimb, are un design complex, este mai voluminoasa si atrage atentia imediat. Aceata poate sa fie realizata din mai multe materiale si este potrivita pentru haine simple, intr-o singura culoare.

Astfel, daca iti doresti sa evidentiezi hainele, mizeaza intotdeauna pe simplu. Daca, in schimb, iti doresti sa evidentiezi bijuteria, este necesara complexitatea.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *