Intrebari pe care sa i le pui vanzatorului de mobila

Cumparatorii de mobila din ziua de azi sunt bine informati, iar din acest motiv, ei nu mai obisnuiesc sa stea de vorba cu agentii de vanzari inainte de a face o achizitie. Ei au acces usor la o multime de informatii si pot impartasi opinii si experiente cu prieteni si straini deopotriva.

Chiar si asa, in ciuda tuturor informatiilor pe care le gasesti online si offline despre mobila, doar un reprezentant bun de vanzari de mobilier iti poate dovedi care sunt calitatile si defectele pieselor pe care le doresti.

Iata ce intrebari sa pui vanzatorului de mobila inainte de a face o achizitie:

1. Pot obtine un pret mai bun?

Atunci cand intri intr-un magazin de mobila, cel mai probabil, vei vedea etichetele cu preturi la fiecare produs in parte. Cu toate acestea, poti mereu sa intrebi daca poti obtine un pret mai bun pentru un produs pe care ti-l doresti cu ardoare. Fiecare magazin are o politica diferita si diferite criterii pentru scaderea preturilor, asadar nu ai nimic de pierdut daca intrebi. Si daca nu te grabesti sa intri in posesia produsului dorit, poti intreba agentul de vanzari cand ai putea sa cumperi piesa la un pret mai mic. Intotdeauna exista reduceri de preturi intr-un magazin.

2. Se poate personaliza mobilierul?

Multe magazine de mobila, cum este si mobilakoncept.ro, personalizeaza mobilierul in functie de cerintele si dorintele clientului. Mobilierul poate fi personalizat in mai multe privinte, inclusiv dupa materialele, dimensiunile, stilul, designul si culorile cerute de client. De fapt, mobila la comanda a devenit din ce in ce mai cautata, deoarece in prezent toti isi doresc lucruri personalizate si unice.

3. In ce mod a fost facut mobilierul?

Inainte de a da banii pe o piesa de mobilier, afla cum a fost aceasta realizata si ce materiale au fost utilizate in fabricarea sa. De exemplu, daca doresti sa cumperi o canapea, trebuie sa stii ce cadru are, ce materiale de umplere are si ce sprijin ofera. Toate acestea afecteaza calitatea mobilierului. De asemenea, poate ai dori sa stii unde a fost realizata mobila, cine a fabricat-o si ce garantie are. Este bine de stiut si daca finisajele mobilei sunt non-toxice.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *