Cele mai mari greseli facute la o nunta

Sunt anumite momente din viata noastra carora trebuie sa le acordam o atentie deosebita. Unul dintre cele mai importante dintre acestea este nunta. Aceasta are o semnificatie speciala pentru viata noastra si din acest motiv trebuie sa-i oferim atentia necesara si sa stim ce ar trebui sau ce nu ar trebui sa facem. Probabil ca cea mai mare greseala pe care am putea sa o facem ar fi sa alegem persoana nepotrivita cu care sa ne casatorim, insa lasand umorul pesimist deoparte, sa prezentam o lista de greseli ce se fac de multe ori si pot fi evitate.

Lipsa de planificare si organizare

Primul lucru care trebuie facut atunci cand se doreste o nunta frumoasa este sa se planifice si sa se organizeze cu mare atentie. Foarte multe persoane trateaza acest aspect cu o mare indiferenta sau lipsa de seriozitate.

O lista cu planurile pe care le avem ne poate ajuta sa nu omitem multe din detaliile la care trebuie sa fim atenti si cel mai important, sa putem stabili un buget dupa care sa ne ghidam in alegerile pe care le vom face.

Alegerea unui spatiu neadecvat

Probabil ca cel mai important aspect al unei nunti este cel referitor la locatia in care aceasta este organizata. Ea trebuie sa fie usor accesibila, sa se potriveasca cu numarul de invitati si sa ofere cele mai bune servicii.

Una dintre cele mai mari greseli pe care le putem face ar fi sa alegem o locatie care nu poate face fata numarului de invitati pe care ii avem. Cum putem aprecia numarul acestora? Ei bine, facand o lista. Asadar, acesta este inca un aspect pentru care o lista de planificare are o importanta deosebita. In alte situatii, spatiul care a fost ales poate sa nu fie atat de accesibil pentru toata lumea sau sa nu ofere servicii de calitate.

Un decor prea incarcat

Cand ne imaginam nunta perfecta ne gandim in primul rand la un decor mirific. Acesta insa, nu trebuie sa fie foarte incarcat. Expresia „ce e mult strica” este mai mult decat adevarata. Alegerea unor servicii profesioniste de design poate fi o idee extraordianara. Combinatiile de culori, accesoriile si aranjamentul floral trebuie sa se potriveasca cu tema nuntii si cu designul interior si in acelasi timp sa nu fie obositor privirii.

Lipsa unui fotograf profesionist

Alegerea unui fotograf poate fi una dintre cele mai importante detalii. Primul lucru la care ne gandim atunci cand vine vorba de o nunta este „sa fie de neuitat”. Ei bine, ce poate pastra mai vii amintirile decat calitatea momentelor surprinse de un fotograf priceput? Din proprie experienta pot spune ca aceasta alegere nu este deloc una grea. Fiind din Cluj, la o simpla cautare fotograf nunta Cluj am gasit o gama vasta de oferte.

fotograf nunta cluj

Dans lipsit de pasiune

Traditia prezinta dansul mirilor ca pe unul dintre cele mai importante momente ale unei nunti. De multe ori, insa, aceste dansuri sunt lipsite de pasiune, par facute robotic si pot fi o sursa de stres. Alegerea unui vals sau a unor miscari spectaculoase nu este obligatorie. In schimb, efectuarea unui dans lejer, apropiati unul de celalalt si pe o melodie de suflet, poate fi mult mai placut si reuseste sa transmita mai mult.

In principal, nunta trebuie sa ofere doar momente placute. probabil ca momentele stresante nu pot fi alungate pe deplin, insa ele pot fi din ce in ce mai putine daca vom acorda atentia necesara organizarii si greselile nu se vor regasi.

Distribuie:

Lasă un răspuns