Cat costa sa inchiriezi o cabina foto

Cabinele foto au devenit tot mai populare de la un an la altul, iar acum sunt de nelipsit de la majoritatea evenimentelor mari. Nuntile, botezurile, majoratele dar chiar si unele evenimente de tip corporate isi intampina invitatii cu o cabina foto pentru ca acestia sa plece acasa cu amintiri amuzante si pretioase.

Daca atunci cand au aparut pe la noi era destul de scump sa inchiriezi o cabina foto, acum daca vei cauta cabina foto pret vei observa faptul ca toate costurile pentru inchirierea unei cabine sunt mult mai accesibile. Preturile sunt de la cateva sute de lei pentru o ora si pot creste sau scadea in functie de serviciile suplimentare pe care le doresti.

PetreceriMagice.ro iti ofera unul dintre cele mai bune preturi pentru inchirierea unei cabine foto si iti pune la dispozitie foarte multe teme de unde poti alege. Nu mai sta pe ganduri, inchiriaza o cabina foto pentru evenimentul tau pentru a garanta distractia si amintiri nemuritoare!

3 motive pentru a inchiria o cabina foto

Daca nu ai mai participat pana acum la un eveniment cu cabina foto, este probabil sa te intrebi daca merita pretul pentru inchirierea cabinei foto. Ei bine, pentru a te convinge de faptul ca inchirierea cabinei foto este o idee excelenta, iti vom oferi cateva motive pentru a aduce cabina foto in cadrul evenimentului tau.

Sunt o amintire de neuitat

Poate ca unele petreceri se mai uita, mai ales atunci cand participi adesea la astfel de evenimente. Cu toate acestea, un eveniment la care este prezenta si cabina foto este cu siguranta un eveniment care nu va fi uitat prea usor. Iar asta deoarece fiecare participant va pleca acasa cu cateva fotografii realizate in cabina foto, sau chiar cu magneti de frigider imprimati cu fotografiile amuzante obtinute.

Distractia este garantata

De obicei evenimentele sunt despre socializare insa distractia este un ingredient care nu poate lipsi. Drept urmare, ar trebui sa depui eforturi pentru garantarea distractiei in cadrul evenimentului tau, chiar daca poate nu este vorba de o petrecere, ci un eveniment corporate.

Ei bine, poti aduce o nota de amuzament cu ajutorul cabinei foto. Numarul mare de teme existente dar si ideea de a face poze hazlii va prinde foarte bine in randul invitatilor care vor face coada la cabina foto.

Vei face impresie buna in fata invitatilor tai

Organizarea unui eveniment este o responsabilitate de care nu putem fugi. Iar fiecare organizator si-ar dori ca evenimentul sau sa fie cat mai reusit, astfel incat sa poata face o impresie buna in fata invitatilor.

Un eveniment corporate reusit iti poate aduce noi colaborari si iti poate garanta succesul in afaceri. Nevoia de a impresiona este deci bine justificata, iar cu ajutorul unei cabine foto vei reusi cu siguranta sa faci impresie buna in fata invitatilor tai.

Cabina foto va ajuta la obtinerea unei atmosfere foarte placute si va ramane in amintirea tuturor participantilor. Iar pretul unei cabine foto este mult prea mic in comparatie cu beneficiile prezentei sale la un eveniment.

Solicita acum o oferta de inchiriere cabina foto echipei de la PetreceriMagice.ro pentru a te bucura de un pret avantajos!

Distribuie:

Lasă un răspuns