Cinci activități de toamnă care te țin în formă

Cinci activități de toamnă care te țin în formă

 

  • Compleuri dama sport
  • Treninguri ieftine

Toamna a venit cu vreme mai rece, frunze roșiatice și chef de stat în casă cu o cană de ceai în mână. Chiar dacă uneori ai chef doar să stai în casă, îmbrăcat în pijamale, toată ziua uitându-te la seriale, poate este timpul să te apuci de acel plan de slăbit pe care îl amâni tot timpul. Toamna este un moment de restart pentru mulți dintre noi. Unii încep școala, facultatea sau un job nou. De aceea, un obicei nou nu strică niciodată. Ți-am pregătit cinci activități de toamnă care să te țină în formă. 

  1. Hiking – dacă îți place să petreci timp în natură, mai ales în pădure unde poți respira aer curat, poți încerca hiking-ul. Această activitate este cel mai bine realizată alături de un partener și îți aduce beneficii mai mari decât dacă te-ai duce la sală. Nu numai că vei arde 500 de calorii pe oră, dar îți va regla tensiunea arterială, astfel reducând riscul de infarct, diabet și afecțiuni ale inimii. 
  2. Biking – dacă îți place să mergi cu bicicleta zilele lungi de toamnă sunt momentul ideal pentru a te urca în șa și a bate orașul pe bicicletă. Dacă ești iubitor de natură și liniște te poți aventura pe munții sau dealurile din apropiere. Biking-ul este un exercițiu ideal pentru întreg organismul. Totuși înainte de a alege o bicicletă potrivită, cumpără și unul din acele treninguri ieftine pe care ți le doreai dintotdeauna pentru o astfel de activitate.
  3. Munca la curte – dacă vrei să faci două lucruri în același timp, munca la curte este ideea cea mai bună. Nu numai ca vei curăța curtea de frunze, crengi și mizerie în general, dar vei face și exerciții fizice. Acest tip de exercițiu îți ajută sistemul cardiovascular în moduri la care nu te-ai gândit până acum. 
  4. Fotbal în curtea din spatele casei – dacă nu știai ce să faci cu cei mici în aceste zile lungi de toamnă, poți juca fotbal cu ei în curtea din spatele casei. Veți petrece timp de calitate împreună, dar și veți face exerciții fără să vă simțiți obosiți sau plictisiți. 
  5. Yoga – acest tip de exercițiu este perfect pentru orice locație și orice sezon. Cel mai bine este să faci yoga în natură deoarece îți poate aduce beneficii mentale și fizice din cele mai variate. Te vei elibera de stres și de anxietate, iar astfel vei avea o mai mare flexibilitate și mușchi mai bine antrenați. 

Este recomandat să ne bucurăm de ultimele zile de soare și vreme frumoasă pentru a petrece timp afară purtând unul din acele compleuri dama sport pe care ți le-ai cumpărat recent. De aceea, zilele următoare sunt ocazia ideală pentru activități care să-ți țină mușchii în priză. 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns