Tendințe în materie de machiaj pentru vara anului 2018

machiaj 2018

 

Analizând diferite rapoarte, studii și opinii ale make-up artistilor și experților în domeniul fashion, putem concluziona că anul curent este anul reinventărilor pentru machiaj.

Mai jos vă prezentăm principalele aspecte de care trebuie să ții cont și trucuri de machiaj la care să apelezi pentru a ține pasul cu tendințele acestei perioade a anului 2018.

Tendinte in materie de machiaj:machiaj

  1. În ceea ce ține de îngrijirea ochilor, în sezonul primăvară-vară 2018, sunt în prim-plan nuanțele pastelate, nuanțele pudrate, de roz, lila, piersică etc. Folosirea fardului de obraz pe zona pleoapelor este, în continuare, în trend, de aceea nu are rost să rneunți la el dacă folosirea lui te avantajează.
  2. Buze senzuale.

Pentru buze, se poartă culorile intense și texturile satinate de ruj rezistent la transfer. Din nou, revine în tendințe conturarea buzelor cu un creion într-o nuanță mai închisă cu un ton decât nuanța rujului. Poți testa acest lucru acasă, sau poți beneficia de serviciile unui specialist, la salon.

  1. Sprâncene și gene.

Se poartă sprâncenele cu un look natural, sprâncene dese, conturate natural, care par nepensate, dar care sunt atent stilizate. Totodată, e bine de știut că genele false foarte lungi și încărcate cu rimel lipsesc cu desăvârșire din tendințele noului sezon. Se poartă genele cu volum natural, genele bine definite, dar fără să fie încărcate și lipite între ele.

  1. Revine tenul de porțelan.

Indiferent de ce fond de ten alegem, tenul trebuie să arate perfect, fără acel efect de mască. În cazul în care avem un ten impecabil, atunci putem folosi un fond de ten cu o acoperire lejeră, iar micile imperfecțiuni le putem corecta punctual, cu corector. Tenul impecabil va fi mereu în trend și o bază perfectă pentru machiajul pe care ni-l dorim. Iar în cazul în care avem nevoie de o acoperire ridicată, recomand un fond de ten rezistent la transfer, pe care să-l fixăm cu pudră compactă, pentru o finisare mată a machiajului.

  1. Mai puțin bronz

Aspectul bronzat s-a aflat printre tendințele sezonului călduros trecut și, aparent, se află în tendințele sezonului de vară 2018. Evident, nu mulți makeup artiști au agreat această tendință, dar cei care au făcut-o, au reușit să redea acest look cu ajutorul un blush piersică pentru un efect care îți oferă căldură, sau s-a folosit bronz sub pomeți pentru a sculpta fețele modelelor.

  1. Mai puține retușuri.

În pofida faptului că, cuvântul reprezentativ pentru look-ul din sezonul primăvară-vară, este „rezistență”, este posibil să arătăm impecabil chiar dacă nu avem prea mult timp la dispoziție pentru aplicarea și retușarea machiajului.

Alegând produsele potrivite putem realiza un machiaj rapid, care să nu necesite retușuri pe parcursul zilei și să ne asigure o dispoziție bună în orice circumstanțe. În cazul în care este necesar, e binevenit să apelăm la serviciile specializate ale saloanelor de frumusețe. Acestea pot fi ușor identificate după cum marea parte a lor dispun de publicitate online la propriile servicii și produse și astfel putem apela oricând la ajutorul unui profesionist.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *