Compatibilitati in cuplu in functie de semnul zodiacal

   Sunt multi factori care influenteaza o relatie, unul dintre acesti factori este reprezentat si de semnele zodiacale in care sunt nascuti partenerii. Desi sunt si multe cazuri in care persoane din zodii care se considera incompatibile sunt impreuna de foarte multi ani, totusi aceste cupluri se spune ca  reprezinta exceptia care confirma regula.

   Regula de baza in compatibilitatea astrologica bazata pe zodia in care sunt nascuti partenerii sugereaza ca cele mai potrivite relatii sunt intre parteneri a caror semn zodical face parte din acelasi element ( persoanele din zodiile de pamant sunt cele mai compatibile cu persoane care sunt nascute tot in zodie de pamant). Cele 4 elemente sunt:

  • De foc: Berbec, Leu, Sagetator
  • De pamant: Taur, Fecioara, Capricorn
  • De aer: Gemeni, Balanta si Varsator
  • De apa: Rac, Scorpion si Pesti.

Ca urmator nivel de compatibiliate exista conexiuni armonioase intre semnele aflate si in alte elemente. Relatii reusite se mai pot naste intre persoane ale caror zodii se afla in elementele: foc – aer si pamant – apa. Acest lucru sugereaza ca celelate relatiile intre zodiile aflate in urmatoarele elemente nu sunt tocmai de succes: foc-pamant, foc-apa, pamant – aer si aer-apa.

Desi este adevarat ca in jurul nostru gasim cupluri formate din amestecaturi de zodii, si multe din ele sunt cupluri fericite, fara a se supune regulilor de mai sus, ma gandesc ca cel putin in cazul meu, in marea majoritate a cazurilor, regulile de mai sus s-au aplicat. Aici ma refer nu numai la relatii amoroase, ci si la relatiile de prietenie pe care le am, la persoanele cu care ma simt compatibila si la cele cu care simt ca nu ma potrivesc. As fi curoasa sa stiu cate din cititoarele acestui articol sunt casatorie sau sunt intr-o relatie cu o persoana cu care sunt compatibile din punct de vedere zodiacal, sau nu. In cazul meu pot sa ma consider fericita castigatoare a unei relatii taur-capricorn.

Distribuie:

Lasă un răspuns