Cum alegem formatia pentru evenimentul pe care il organizam?

formatii nunta

Fie ca organizam o nunta, botez, zi de nastere sau un eveniment corporate, trebuie sa fim atenti la bugetul pe care il avem. In functie de buget alegem o locatie, decoratiunile, invitatiile, dar cel mai important lucru este formatia care ne va incanta la acest eveniment.

Deobicei incepem cu recomandarile, este foarte simplu sa luam o decizie daca stim ca o persoana apropiata noua a fost la un eveniment unde a fost multumit de ceea ce a vazut si auzit.

Formatia este foarte importanta, deoarece daca nu au un program bine stabilit este posibil ca invitatii sa nu se simta bine. Este important sa avem cat mai multe genuri de muzica, pentru gustul tuturor, si sa faca un mic show.

Pentru a fi siguri ca sunt pe placul nostru, putem intra pe site-urile cu formatii din orasul unde organizam evenimentul, sunt formatii care percep taxe suplimentare daca merg in alte orase, iar acolo ii putem asculta din playlist.

Dupa ce am luat o decizie, stabilim termenii de plata si programul pe care il vor avea, nu toti canta pe durata intregului eveniment, este posibil sa cante doar pentru 2-3 ore, tocmai de aceea este de preferat sa discutam asta inainte de a semna contractul. Contract care este foarte important, daca nu exista nu ne putem baza pe „vorbe aruncate in vant”.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns