Cum te ajută dispozitivele de urmărire GPS să economisești bani

În economia de azi, toată lumea caută metode de a-și strânge bugetul și de a economisi bani, așa că, atunci când te gândești la opțiuni pentru a-ți proteja vehiculele flotei economisind în același timp bani, un dispozitiv de urmărire GPS pentru vehicule este o investiție inteligentă.

Îmbunătățește eficiența de combustibil

Unul dintre principalele beneficii pe care dispozitivele de urmărire GPS le pot aduce unei flote este îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil.

Prin monitorizarea în timp real a rutelor parcurse de fiecare vehicul în parte, managerii flotei pot identifica și elimina comportamentele de conducere ineficiente, precum ocolirea nejustificată sau viteza excesivă.

De asemenea, un sistem de localizare prin GPS poate ajuta la planificarea rutei optime pentru fiecare călătorie, economisind astfel timp și combustibil.

În plus, cu ajutorul unui sistem de monitorizare prin GPS, vehiculele pot fi monitorizate pentru a preveni utilizarea neautorizată sau neplanificată, care pot duce la cheltuieli suplimentare de combustibil. Prin toate aceste metode, un sistem de urmărire GPS poate ajuta o flotă să economisească semnificativ la costurile legate de combustibil.

Instalarea este simplă și ușoară pentru dispozitivele de urmărire prin GPS a vehiculelor

Instalarea unui dispozitiv de urmărire prin GPS pentru vehicule este o procedură relativ simplă pentru oricine este familiarizat sau are abilități în cablajul vehiculelor.

Un dispozitiv cu fir poate fi instalat în aproximativ 30 de minute, sau în 2 minute dacă folosiți un tracker de diagnoză la bord  cu mufă OBD de la FlimoGPS.

Trackerul OBD nu necesită cunoștințe de cablaj – doar îl conectezi direct.

Nu necesită achiziționarea de echipamente suplimentare

Când instalezi un dispozitiv de urmărire prin GPS pe vehiculul tău, vei putea utiliza toate funcțiile valoroase imediat, fără a fi nevoie să achiziționezi echipamente sau dispozitive suplimentare de suport.

Dispozitivele de urmărire GPS a vehiculelor lucrează cu dispozitivul tău mobil preferat, telefon, tabletă sau chiar cu PC-ul tău și îți oferă posibilități de urmărire în timp real fără a cheltui bani în plus.

Reduce pierderile datorate furtului

Instalând un dispozitiv de urmărire GPS pe vehiculele tale, îți oferă o conexiune la vehicul chiar și când ești departe, permițându-ți să monitorizezi siguranța vehiculelor și să iei măsuri dacă alarma este activată și să contactezi autoritățile pentru a preveni furtul vehiculului sau pentru a le permite să recuperarea rapidă.

Ajută la recuperarea vehiculelor

Dacă vehiculul tău este mutat fără autorizația ta, atunci dispozitivele de urmărire GPS a vehiculelor oferă coordonatele GPS pentru bunul tău valoros, iar acestea pot fi utilizate de autorități pentru a-ți recupera vehiculul înainte de a fi dezmembrat și vândut pe piese.

Reduce costurile de asigurare

În sfârșit, când iei măsuri pentru a-ți proteja vehiculul instalând dispozitive de urmărire prin GPS, costurile tale de asigurare vor scădea datorită vigilanței proactive în protejarea vehiculului, lucru recompensat de multe companii de asigurări.

Nicio altă investiție nu oferă aceste numeroase avantaje de economisire a costurilor într-un timp atât de scurt, așa că profită de oportunitățile de economisire a costurilor și instalează pe vehiculele tale dispozitive de urmărire de la flimogps.ro.

Distribuie:

Lasă un răspuns