Dansul un Hobby in doi

Dintre toate hobby-urile pe care le poti avea, dansul este cel care mi se pare ca se potriveste cel mai bine pentru cuplu. In speranta ca amandoi aveti o pasiune pentru dans vreau sa va propun urmarea unor astfel de cursuri pentru amndoi ca si cuplu. Dansul este considerat un sport, care din punctul meu de vedere are un rol important in a uni oamenii, si este un mod minunat de a te mentine in forma.

Ce imi place cel mai mult la dans este starea de bine pe care ti-o da, tonusul pe care il ai dupa o ora de dans si energia pozitiva cu care te incarci. Parerea mea este ca in fuctie de personalitatea ta si de abilitatile tale , poti alege dintre multe stiluri. Printre stilurile cu care ma identific eu cel mai mult si despre care as vrea sa va spun mai multe se numara:

Samba – care ma atrage prin pasiunea lui si prin veselie. Daca traiati cu impresia ca samba este doar un dans pentru o persoana, sa stiti ca pe langa dansul frenetic al celebrului caranval de la Rio de Janeiro, mai exista si Samba pentru cuplu. Desi asemanator ca si dans cu samba dansata in timpul carnavalului este totusi destul de diferit de aceasta, iar singurl mod de afla diferenta este de a-l incerca si voi.

Chareston – un stil de dans la fel de vesel ca si cel mai devreme, ceea ce probabil spune destul de multe desrpe mine. Probabil ca mai multi dintre voi stiu in ce consta acest stil de dans fata de cel de mai sus. Este un stil de dans a anilor ’20 inca destul de popular mai ales pentru ca lasa loc la foarte multa improvizatie, iar elemente ale acesti stil le  regasiti in multe alte stiluri si in special swing.

Dansul este un hobby complex, si chiar daca ai nevoie de un oarecare talent pentru ar practica, acest lucru nu este obligatori, pentru ca cel mai important lucru este pasiunea.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *