Repara singura televizorul cu plasma

In ultima perioada veniturile noatre au scazut, de aceea in perioada in care am stat acasa cu bebe-ul meu, am citit tot ce prindeam, nu eram obisnuita sa stau acasa, mai ales in momentele de inceput cand manca, dormea si plangea, asa ca m-am decis sa privesc toata experienta ca pe o oportunitate de a-mi dezvolta si alte abilitati pe langa cele de mama.

Fiind toata ziua singura, uneori si in weekend, sotul meu lucrand destul de mult, a trebuit sa ma descurc singura cu bani putin, asa am invatat sa-mi repar singura televizorul, nu te gandi ca m-am apucat sa-l desfac si sa-i inlocuiesc piese, doar reparatii de baza, sa le spun asa.

Ai nevoie de reparatii televizoare cu plasma? Nici o problema, citeste in continuare si poate vei gasi cateva trucuri care sa te ajute la nevoie.

Inainte de toate nu uita sa ai la indemana niste manusi speciale pentru a evita orice problema, de asemenea daca vrei sa-l demontezi, scoate-l din priza!

Cea mai comunca defectiune, cu care ne confruntam destul de des, este cea legata de “purici” acea imagine neclara insotita de obicei de un sunet ciudat. Poti vedea care este cauza acestei defectiuni prin simpla rotire a cablului de la antena, daca observi o schimbare a imaginii, in bine sau in rau, este cablul defect, pe moment ii poti izola cu banda izoliera speciala zona rupta sau poti gasi o pozitie in care imaginea este clara.

O alta defectiune comuna, mai ales in cazul televizoarelor cu plasma, este decolorarea in colturi, acest lucru se intampla de obicei daca televizorul este pus langa un alt echipament electronic, langa boxe de exemplu, defectiunea ar trebui sa-si revina dupa ce mutati televizorul.

Distribuie:

Lasă un răspuns