De unde iti cumperi scule si unelte? Top 4 motive pentru a alege magazinele online

In calitate de gospodar, nu poti apela la specialisti de fiecare data cand ti se strica ceva prin casa. Unele reparatii trebuie sa le faci si singur, insa nu poti face nimic daca nu ai scule si unelte potrivite.

Se pune intrebarea: de unde le cumperi? Indiferent daca esti pasionat de DIY, cochetezi la nivel de hobby cu produsele de bricolaj sau le folosesti la nivel profesionist, trebuie sa te asiguri ca sculele si uneltele pe care le folosesti sunt de calitate. Poate ca nu locuiesti intr-un mare oras si nu ai acces la magazine fizice specializate oricand – intr-un astfel de caz iti recomandam varianta online. Motivele ce stau in spatele acestei optiuni ti le prezentam in continuare.

Top 4 motive pentru a cumpara scule si unelte online

1. Varietatea. Chiar daca intr-un magazin fizic poti gasi 2, 3 sau chiar 10 modele de bormasini, aceasta oferta nu se compara cu zeci sau chiar sute de produse disponibile intr-un magazin online. Nu este vorba aici doar de bormasini, ci de orice alte scule si unelte necesare pentru mici reparatii pe langa casa, de la cele de mana pana la cele electrice sau cu acumulatori.

2. E mult mai comod. Inchipuie-ti toata bataia de cap de care te lovesti cand nu gasesti unealta potrivita in primul magazin de bricolaj in care mergi, nici in al doilea, nici in urmatoarele. Pierzi timp, aduni frustrari si cheltui si bani pe drumurile facute in mod repetat. La polul opus sta varianta magazinelor online. Faci o cautare, gasesti un site de incredere (de ex. www.tehnicbazar.ro), gasesti si produsul, il comanzi si apoi nu trebuie decat sa astepti sa iti fie livrat. Toate acestea le poti face de acasa, de la birou sau chiar de pe drum! Ce poate fi mai comod de atat?

3. Economisesti. Dincolo de ideea mentionata mai sus, poti eco nomisi si din alt punct de vedere. In general, preturile practicate in magazinele online sunt cu aproximativ 20% mai mici fata de cele fizice. Mai economisesti si evitand deplasarile, totul e mult mai comod, ai de unde alege si in plus produsul iti este livrat rapid, prin serviciile de curierat.

4. Consultanta. La acest capitol rareori gasesti persoane disponibile sa iti ofere recomandari in magazinele fizice. In sfera online nu iti poti permite insa sa tratezi cu lipsa de seriozitate clientii. Din acest motiv, in cadrul magazinelor online de scule si unelte precum www. tehnicbazar.ro exista de fiecare data consultanti care te pot ajuta sa alegi din gama complexa de produse disponibile.

Magazine online vs magazine de bricolaj fizice: concluzii

Chiar daca sectorul cumparaturilor online nu este la fel de dezvoltat in tara noastra asa cum este in alte state, treptat reuseste sa castige tot mai mult teren. Avantajele pe care le ofera asemenea achizitii nu se refera doar la scule si unelte, ci la orice categorii de produse. E mai comod, mai economic, mai practic, mai rapid si iti da mai putine batai de cap, in cazul in care nu te pricepi si nu stii ce produs sa alegi.

Distribuie:

One comment

Lasă un răspuns