Decoratiuni florale cu mica mea artista

Site-ul decorcuflori.ro este pasiunea mea, nascuta din activitatea de furnizor de accesorii si decoratiuni florale desfasurata inainte de a fi mamica. Desi nu ofera la fel de multe beneficii financiare precum comertul, creatia florala o percep ca pe o evolutie personala, o redescoperire a sinelui, o latura care presupune dezvoltare si invatare continua, o activitate ce influenteaza pozitiv toate aspectele vietii mele si anuleaza monotonia cotidiana, insufla optimism si buna dispozitie.

activitati pentru copii decoratiuni realizate de copii decoratiuni realizate de copii

 

 

 

 

Satisfactiile sunt nemasurate, asta poate confirma orice mamica cu hobby-uri creative, iar implicarea copiilor in activitatea artistica sporeste bucuria momentului.
Daca activitatea creativa permite manuirea in siguranta a materialelor si uneltelor de catre copii, nu exista nici un alt impediment ca picii sa se bucure de momente speciale.
Ziua de astazi este speciala, am terminat comenzile, am inchis agenda. Va lucra fetita mea in atelier. Maya are 4 ani, ea are acces la materialele din atelierul meu (evident, sub stricta supraveghere), dar are si minunata inspiratie pentru creatiile proprii.
activitati pentru copiiSa trecem la treaba! Mami taie buretele de floristica pentru vasul de sticla pe care l-a ales Maya. Il fixam intr-un suport special cu adeziv pe centrul interior al vasului, dupa care alegem florile (artificiale) si le introducem tijele in burete incepand din centru catre exterior. Pentru a masca buretele din interiorul suportului de sticla transparenta si am hotarat sa imbracam vasul in panglica rosie de satin. Cu cateva indicatii si putin ajutor si iata ce a iesit!
Momentele de fericire cand lucram impreuna sunt inexprimabile in cuvinte…se pot citi in sclipirea ochisorilor sai negri…O las sa fie creativa si originala de la inceput pana la final. Ea imi cere parerea, imi spune ce doreste sa obtina, ii indic metoda, insa o las sa rasuceasca singura panglica pentru fundita sau sa puna codita pentru floarea de matase aleasa. Ador privirea ei serioasa, concentrata asupra lucrului…aproape ca nu respira cand introduce tijele in burete!

In sfarsit, lucrarea este gata!  Ne-am distrat de minune!

 

Autor: Sorina Wesolowski

Distribuie:

2 comments

Lasă un răspuns