Cadoul de la soacra are intotdeauna un subinteles?

Poate te-ai intrebat de multe ori daca nu cumva cadoul de la soacra ta are un subinteles. Cand vine vorba despre cadouri, adesea ne gasim in pana de idei, in principal din cauza lipsei imaginatiei sau pentru ca persoana pe care ne dorim sa o surprindem placut este destul de pretentioasa. La fel este si cazul soacrei, cu care stim cu totii ca trebuie sa reusim sa ne mentinem in relatii cordiale, macar de dragul aparentelor.

Cu toate acestea, putem sa ne folosim in mod indirect de indicatiile pe care insasi mama soacra ni le da atunci cand, la randul sau, de onomastica sau cu orice alta ocazie, ne-a facut un cadou. Asa ne dam seama cam in zona ar trebui si noi sa ne indreptam atentia atunci cand mergem sa cumparam un cadou de ziua soacrei.

Despre cadoul de la soacra

Atunci cand primesti cadoul de la soacra poate reprezenta un real ritual, mai ales atunci cand apar implicatii in primul rand care tin de respect, de complezenta, iar mai apoi de apreciere sincera a intentiei initiale oferirii cadoului. Asadar, tinere sotii, chiar daca nu va incanta la maximum cadoul de la soacra in sine, incercati sa nu faceti sa para atat de evident, caci se prea poate ca si soacra voastra sa fie la fel de emotionata atunci cand incearca sa va intre in gratii. Ba mai mult, imprieteniti-va cu dansa cu aceasta ocazie si cereti-I chiar sfatul unei cat mai bune utilizari a aparatului primit drept cadoul, iar in felul acesta veti sti intocmai la ce se asteapta de la dvs.

Chiar daca mama soacra v-a facut cadou un astfel de aspirator iar primul vostru sentiment este ca ar vrea sa va transmita cu subinteles ca este cazul sa faceti curatenie mai des, lasati gandurile rele.

Ca femeie, daca ai norocul de a te pricopsi cu o soacra darnica, una care te cadoriseste cu un aspirator care sterge si usuca in acelasi timp, atunci nu trebuie sa pierzi prea mult timp pana sa te imprietenesti cu masinaria care iti va scuti de acum inainte timp pretios pe care in mod normal l-ai fi pierdut facand multa munca fizica in procesul de curatenie.

Vei vedea ca suprafetele care iti dadeau batai de cap vor deveni istorie si ca locurile greu accesibile vor fi pe viitor curate cu eforturi minimalizate la maximum. Pana la urma, vazand rezultatele, vei constata, cu stupoare ce e drept, ca soacra ta nu ti-a vrut decat binele si ca a fost chiar foarte grijulie cand a ales pentru tine un asemenea cadou.

cadoul de la soacra

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *