Esti pregatita pentru casatorie?

Multe dintre noi visam la acest moment inca din copilarie, ne-am imaginat aceasta zi de nenumarate ori, si numai noi stim cate rochii de mireasa am probat in gand. Totusi cand vine ziua cu pricina exista un moment in care parca nu mai suntem la fel de pregatite si ne punem inevitabil intrebarea daca acesta este momentul si omul potrivit. Mai jos aveti cateva intrebari pe care ar trebui sa vi le adresati pentru a stii daca sunteti gata sa incepeti o noua viata.

  1. Stii ce vrei de la tine si de la viata? Raspunsul la aceasta intrebare iti va clarifica ce vrei si de la partenerul tau si daca el este cu adevarat omul pe care il vrei si de care ai nevoie.
  2. Eti pregatita sa imparti totul de acum inainte. Casatoria este un pas foarte mare si inseamna ca de acum inainte vei imparti foarte multe momente si lucruri din viata ta cu o singura persona: fie ca e vorba de un copil, catel sau o vacanta.
  3. Ti-ai trait anii tineretii din plin? Odata casatorita desi poate nu va trebui sa renunti la toate din placerile dinainte de nunta, in mod cert noptile pretrecute cu fetele se vor imputina, iar tu ar trebui sa te simti confortabil cu acest lucru.
  4. Nu te astepti ca viata ta sa fie perfecta. Daca e asa atunci probabil ca esti pregatita sa incepi viata cu cineva. Pentru ca de cele mai multe ori sperantele prea mari inseamna dezamagire, iar in timp acest lucru va eroda relatia.
  5. Esti sigura pe relatia si sentimentele voastre. Acest lucru este foarte important, pentru ca nimic nu poate distruge o relatie precum vorba lumii. Relatia voastra trebuie sa fie pregatita sa treaca peste micile rautati, iar tu trebuie sa nu te lasi influentata de ceea ce spun cei din jurul tau.

Daca raspunsul tau este pozitiv pentru toate problemele expuse mai sus, atunci probabil ca esti pregatita de pasul cel mare, si nu vei avea nici un regret stiind ca a fost decizia corecta.

Distribuie:

Lasă un răspuns