Fericirea din spatele micilor gesturi

Fericirea din spatele micilor gesturi

 

Dacă te consideri norocoasă pentru că ai un iubit ideal și simți că ai relația la care ai visat mereu, mai devreme sau mai târziu va trebui să îi oferi un cadou pe măsură. Îl iubești atât de tare, încât vrei să-i oferi zâmbete îndelungi? Dorești să-l vezi în culmea fericirii, doar datorită ție? 

Astfel, cu un strop de originalitate și planificare amănunțită, îți venim în ajutor cu niște idei de senzație și idei cadouri de craciun inedite pentru iubitul tău:

  1. Mașini, raliuri și viteză

Te-ai întrebat de ce bărbații iubesc mașinile și au o pasiune încă din copilărie? Adrenalina este un hormon dinamic, care îți oferă creșterea temporară a puterii. De aceea, iubitul tău sigur va profita din plin de senzațiile oferite în urma unui raliu pe cinste. Oferă-i o ședință cu un instructaj aparte și veți putea să vă bucurați împreună de o cursă pe cinste!

  1. Relaxare în tonuri thailandeze

Nu doar femeile sunt iubitoare de relaxare și vor momente în care să se deconecteze. Ai fi surprinsă să afli că și iubitul tău se gândește la un masaj în timpul unei dureri musculare. Dacă l-ai văzut stresat în ultima vreme, acum este timpul pentru a-i oferi un cadou grozav. O ședință spa, în ritmuri orientale, tocmai din originile pure ale masajului thailandez, este o variantă cu care îl vei face fericit.

  1. Boardgames

Timpul trece, aniversarea bate la ușă și ai ajuns în pană de idei? Sună repede cei mai apropiați prieteni și oferă-i persoanei iubite o seară amuzantă, plină de jocuri și râsete. O propunere haioasă, foarte funny, dar totodată și relaxantă, pe care iubitul tău o să o guste din plin.

  1. Scuba diving  și rafting

Nu este un mit faptul că bărbații sunt iubitori de ocean, apă și activități unice. O asemenea experiență este rezultatul unei plăceri de lungă durată. Dacă vrei ca iubitul tău să fie fericit un timp îndelungat, oferă-i o excursie în care va putea să experimenteze senzații tari.

Totuși, chiar dacă există o diversitate extrem de largă de cadouri, un dar trebuie să se adreseze în mod special lui. Deși este recomandat să vă bucurați și să împărțiți împreună un cadou, în cazul aniversării, luminile reflectoarelor sunt îndreptate către el. Bărbații țin foarte mult la teritoriu și lucrurile adresate cu dedicație lor.

Și nu uita, un  cadou pentru el reprezintă calitate, originalitate și dăruire. Astfel, orice cadou ai vrea să planifici, asigură-te că este făcut cu o atitudine pe măsură.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns