Fii in forma si sigura pe tine pentru o viata buna!

Orice femeie trecuta prin experienta unei sarcini va spune ca e dificil sa se intoarca la formele dinainte de sarcina, mai ales daca nu esti sigura pe tine.
fii sigura pe tineMamasisotie.ro spune ca cel mai greu este sa gasim timp, in programul nostru atat de aglomerat, pentru a face sport. Dar, pana la urma, ce inseamna sport? Orice activitate fizica ce solicita organismul este o activitate benefica pentru organism. Si, mai ales, sa retinem ca cea mai potrivita miscare este in aer liber, acolo arderile sunt mai intense si orice efort are rezultate vizibile.

Cum sa fii in forma si sigura pe tine?

Vom enumera in aceasta rubrica:

  • diferite tipuri de activitati fizice
  • sali de sport in care ne putem desfasura activitatea
  • sali de sport child friendly, in care copiii au parte de activitati potrivite varstei lor, sub supraveghere atenta, in timp ce mamica se poate ocupa de tonifierea corpului propriu.
    Vom sfatui mamicile care nu isi permit sa investeasca in sali de sport sau intr-un antrenor personal, sa faca exercitii fizice acasa, sau sa prelungeasca plimbarile in parc, sa grabeasca ritmul plimbarii. Suntem siguri ca cei mici, mai ales cei care inca mai stau in carut, nu vom avea decat si mai multa apreciere pentru o plimbare in viteza. De asemenea, vom prezenta si un bagaj de exercitii fizice ce se pot desfasura in intimitatea casei.
    Ne vom ocupa intens de acest aspect, pentru ca o forma fizica buna, intretinerea optima din acest punct de vedere, nu are impact doar din punct de vedere vizual, ci isi pune amprenta si pe psihicul nostru, dragi mame si sotii. Relaxarea pe care o vom resimti in urma unui efort fizic sustinut ne va fi extrem de benefica, pe langa faptul ca, multumite de aspectul nostru fizic, vom fi mult mai cooperante si mai sociabile cu cei din jur.
    Asadar, draga mamica si sotie, fii in forma, numai asa te vei simti pe deplin implinita si sigura pe tine!
Distribuie:

Lasă un răspuns