Fotoliile de masaj Rokol – cunoscute in toata tara pentru efectele benefice extraordinare

Dintotdeauna cautam noi metode de a ne relaxa, de a ne destinde, mai ales dupa o saptamana incarcata. Mai eficiente ca niciodata s-au dovedit a fi fotoliile de masaj si mai ales cele produse de brandul Rokol. Cu siguranta ca marea majoritate ati auzit despre produsele inovative pe care le lanseaza periodic acest producator renumit la nivel mondial, ce adauga mereu un plus de performanta si inovatie acestui domeniu in expansiune.

Ne referim la brandul care a reusit de fiecare data sa dezvolte tehnologii deosebite pentru fotoliile de masaj, ce inglobeaza diverse functii, esentiale pentru masaje profesionale.

Scurta descriere a brandului Rokol – punctele forte ale acestuia

Rokol este prima companie de fotolii de masaj din China, lansandu-se in domeniu in anul 1984. Aceasta dispune de o colaborare strategica si tehnologica cu Panasonic, precum si alte companii mari de masaj ca Taiwan Brother sau Taiwan Johnson.

Compania are 4 sedii centrale mari in Japonia si dispune de peste 110 ingineri dedicati dezvoltarii si lansarii de proiecte ce se transforma in fotolii de masaj inovative. Fiecare model trece prin teste si autorizari specifice, fotoliile Rokol beneficiind de control de calitate certificat de Panasonic. De asemenea, compania are peste 1200 de angajati ce ofera productie de cel putin 500 de fotolii zilnic.

Sistemele de masaj 3D cu 6 role, cel 4D, pernele multistrat și încălzirea cu role ceramice fac din aceste articole adevarate binecuvantari pentru sanatate.

Fiecare fotoliu in parte trece printr-o inspectie stricta care asigura calitatea exceptionala de prima clasa a produselor Rokol. Materialele utilizate in fabricarea fotoliilor sunt atent alese, articolele dispunand si de un cadru interior stabil – realizat din otel rezistent. Acestea garanteaza functionarea dispozitivului pentru un timp indelungat, chiar de pana la 50 de ani.

Componentele ce alcatuiesc articolul sunt verifiare cu rigurozitate si urmaresc standarde precise. Acestea trec prin aproximativ 169 proceduri de inspectie, ce urmaresc indeplinirea unui grad optim din punct de vedere calitativ.

Ce trasaturi caracterizeaza gama de fotolii Rokol?

In raport cu lista de fotolii masaj preturi, cea de calitati si caracteristici demne de remarcat este considerabil mai mare. Fiecare fotoliu Rokol include o tehnologie creativa, ce vizeaza confortul si relaxarea.

Pentru intretinere usoara, articolul este invelit in piele ecologica antibacteriana (material special cu rezistenta deosebita) – cu o suprafata placuta la atingere si foarte neteda. Este modul prin care expertii Rokol garanteaza experiente mereu sanatoase si confortabile.

Este silentios! Dupa o zi grea la serviciu, nu iti doresti decat sa te retragi intr-o oaza de liniste si relaxare, in confortul propriei locuinte daca se poate. Si DA – se poate cu ajutorul unui fotoliu profesional Rokol. Se pare ca acesta a reusit sa impresioneze prin silentiozitatea de care da dovada, venind insotit si de o durata de viata considerabil mai mare decat a celor lansate de alte branduri.

Economisesti energie! Daca te ingrijorezi in privinta consumului de energie, afla ca acesta este considerabil redus fata de alte dispozitive de masaj, deci te ajuta sa economisesti.

Vorbim despre cea mai diversificata gama de fotolii, ceea ce inseamna ca ai de ales dintr-o varietate de modele moderne, dar si extrem de practice, ce includ numeroase functii de masaj. Te invit sa intri pe masatto.ro pentru a descoperi ultimile aparitii – cu siguranta unul dintre modelele disponibile ti se va potrivi perfect!

Distribuie:

One comment

Lasă un răspuns