Gradinita privata Iepurasul Bocanila- locul care integreaza valorile familiale

Procesul de evolutie al unui copil este influentat de catre tiparele comportamentale din jurul sau, activitatile pe care le desfasoara si valorile integrate in personalitatea sa. Gradinita Iepurasul Bocanila este locul unde se formeaza caractere unice, iar empatia si sustinerea constanta reprezinta aspectele principale in dezvoltarea micutului. Calitatea unei gradinite se stabileste in functie de implicarea si valorile pe care le inspira copilului tau.

Iata de ce Iepurasul Bocanila reprezinta locul ideal unde il poti inscrie pe cel mic!

Gradinita privata Iepurasul Bocanila- Misiune si Viziune

Gradinita privata Iepurasul Bocanila a luat nastere din dorinta de a forma caractere bazate pe respect, responsabilitate si empatie. Pentru a contura aceasta personalitate, principalele valori pe care trebuie sa le intruneasca o astfel de institutie sunt dragostea, respectul si intelegerea. Din acest motiv, Iepurasul Bocanila reprezinta locul ideal pentru dezvoltarea micutului tau. In cadrul programului educational, copiii desfasoara numeroase activitati menite sa le valorifice spiritul critic, gandirea analitica, abilitatile logice, creativitatea si simtul artistic, deoarece rolul unei gradinite private este sa formeze caractere unice si empatice.

Gradinita privata Iepurasul Bocanila- facilitati

Procesul de ingrijire al unui copil implica doua aspecte principale si anume: supravegherea constanta si responsabilitatea.  Din acest motiv, o gradinita privata trebuie sa evalueze minutios factorii de influenta atat din punct de vedere fizic, cat si emotional. Calitatea unei institutii de acest gen se reflecta in facilitatile pe care le ofera, dar si in abordarea personalului. Iepurasul Bocanila intruneste spectrul intreg de facilitati necesare in dezvoltarea micutului si chiar mai mult:

 • Cladire noua;
 • Mediu scolar stimulant- copiii sunt recunoscuti pentru energia si caracterul radiant pe care il manifesta. Din acest motiv, cadrul educational trebuie sa stimuleze atat abilitatile cognitive, cat si spiritul liber;
 • Supraveghere video- supravegherea constanta a micutilor este una din aspectele pe care trebuie sa le intruneasca fiecare gradinita privata, astfel incat sa nu fie afectata siguranta si buna dispozitie a celor mici;
 • Personal competent si empatic- empatia, intelegerea si respectul sunt valori pe care cei mici le preiau din tiparele comportamentale din jurul lor. Personalul din cadrul gradinitei se remarca prin empatie, intelegere, profesionalism, entuziasm si dinamism. Din acest motiv, Iepurasul Bocanila este locul unde se pun bazele unei personalitati empatice si echilibrate;
 • Sali de grupa de dimensiuni generoase si luminoase;
 • Mobilier ergonomic;
 • Bucatarie proprie si sala de mese cu dotari la cele mai inalte standarde;
 • Meniu variat- alimentatia contribuie semnificativ in dezvoltarea organismului sanatos si a imunitatii. Din acest motiv, echipa Iepurasul Bocanila este formata din bucatari profesionisti si atestati in acest sens care pregatesc meniuri personalizate. Alternarea preparatelor se efectueaza in functie de recomandarile medicului pediatru, astfel incat acestea sa poata satisface nevoile nutritionale ale celor mici;
 • Cabinet psihologic- Daca este necesar, gradinita privata Iepurasul Bocanila pune la dispozitia copiilor un psiholog acreditat si specializat. Problemele afective pot influenta semnificativ procesul de dezvoltare cognitiva al copilului. Din acest motiv, psihologul din cadrul gradinitei sta la dispozitia celor mici.
 • Cabinet medical- Iepurasul Bocanila promoveaza sanatatea si bunastarea fizica a micutilor. Din acest motiv, gradinita dispune de un medic pediatru si de un asistent. Acestia se ocupa in fiecare zi de efectuarea procesului de triaj, astfel incat sanatatea celor mici sa nu fie afectata.
 • Teren de joaca si sala de sport;
 • Bazin de inot;
 • Workshop-uri pentru parinti- a fi parinte nu este usor, deoarece aceasta calitate te provoaca constant sa iti depasesti limitele. Ea presupune sa fii un bucatar iscusit, un prieten de joaca entuziasmat si debordant, un ingrijitor responsabil, un indrumator intelept si un adevarat exemplu. A fi parinte nu este usor, insa gradinita privata Iepurasul Bocanila pune la dispozitia parintilor numeroase workshop-uri de dezvoltare, astfel incat sa simplifice misiunea lor.

Asadar, gradinita privata Iepurasul Bocanila reprezinta locul ideal unde cel mic isi va descoperi adevaratul potential datorita abordarii empatice si intelegatoare a personalului de exceptie.

Distribuie:

Lasă un răspuns